Aktorė M. Štakėnaitė - dar viena „Martini“ reklamos veidu bandysianti tapti lietuvė (video)

Kylanti Lietuvos aktorė Milda Štakėnaitė, šalies žiūrovams geriausiai pažįstama iš populiariojo „Moterys meluoja geriau“, tikina, kad tai, kas yra jos, surastų net ir po akmeniu. Naujojo bendrovės „Martini“ reklamos veido atrankoje sudalyvauti panorusi aktorė žūtbūt laimėti netrokšta – jei šis vaidmuo bus Mildos, jis pas ją ateis pats.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 3, 2012, 12:20 PM, atnaujinta Mar 18, 2018, 12:08 PM

Šiuo metu Mildos darbotvarkė ganėtinai perpildyta. Aktorė ne tik vaidina seriale „Moterys meluoja geriau, bet ir mokosi jai naujų šokių žingsnelių. Nuo rudens ji taps projekto „Šok su manimi“ dalyve, o ant parketo ją suvaldyti bandys šokėjas Deividas Meškauskas.

Paklausta, kodėl ryžosi dalyvauti tarptautinėje naujojo reklamos veido atrankoje „Martini Royale Casting“, Milda paaiškina, kad tai iki galo nebuvo tik jos idėja. Merginą pasiryžti avantiūrai įkalbėjo verslininkė Rasa Arlauksienė, kuriai teko dalyvauti „Martini“ atrankos pristatymo vakarėlyje Londone.

„Rasa vis kartojo, kad būtinai turiu sudalyvauti atrankoje. Gunde, viliojo tol, kol sutikau. Be to, man patiko naujasis jų šūkis „Sėkmė slypi požiūryje“. Jei požiūris tinkamas, nutikti gali bet kas. Kokį požiūrį pasirinksi, taip ir jausiesi“, - sėkmės paslaptis dėsto aktorė.

Kokia turėtų būti naujoji reklamos mergina? „Charizmatiška, drąsi, subtili, šarminga. Geras humoro jausmas yra būtinas“, - mano jauna aktorė. Šiuos būdo bruožus Milda stengėsi atskleisti video klipe, kurį buvo privalu nufilmuoti pagal atrankos sąlygas.

„Klipe atskleidžiau savo aktorinius sugebėjimus, parodžiau visą emocijų gamą. Ir bandžiau išmąstyti, kas yra ta laimė, - pasakoja M. Štakėnaitė. Labai dažnai žmonėms nepasiseka ne dėl to, kad jie neturi gabumų, o todėl, kad jie įsitikinę, kad jų neturi. O ateitis priklauso siekiantiems.“

Naujam reklamos veidu – pinigai ir pripažinimas

Tarptautinės atrankos nugalėtoja, kurioje dalyvauti gali ir 25 metų sulaukusios lietuvės, savo kišenę papildys 150 000 eurų (517 500 litų), o drabužinę – 12 porų legendinio avalynės kūrėjo Christiano Louboutino bateliais ir 12 prabangių dizainerių apdarų.

Ši atranka – tarptautinė, tad joje gali dalyvauti visos pasaulio moterys. Nugalėtoją, kuriai bus paskirtas vaidmuo televizijos klipe, rinks socialiniame tinkle „Facebook“ užsiregistravę ir konkursą sekantys nariai. Jie galės balsuoti už savo favoritę, tačiau galutinį sprendimą lems speciali „Martini Royale Casting“ komisija. Joje - ir stilistas Mantas Petruškevičius. O komisijos pirmininkas – raudonpadžių batelių kūrėjas Christianas Louboutinas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.