Pristatyta „Kristi Andress” 2012 m. rudens-žiemos kolekcijos instaliacija

Vakar Vilniuje prekybos centre „Europa” buvo pristatyta „Kristi Andress” dizainerių – Kristinos Kalinauskaitės ir Andriaus Sergejenko – naujausia 2012 m. rudens-žiemos pret-a-porter kolekcija. Naujausi modeliai dvi savaites bus demonstruojami mados instaliacijoje, atvaizduojančioje elegantišką rafinuotą moterį ir stilingą vyrą rudens peizaže.

"Kristi Andress" kolekcijos instaliacija.<br>T. Bauras
"Kristi Andress" kolekcijos instaliacija.<br>T. Bauras
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 3, 2012, 10:16 AM, atnaujinta Mar 18, 2018, 12:13 PM

„Iki šiol visi kolekcijos pristatymai ir galimybė pamatyti naujausius modelius buvo Kaune, kur jau turime didelį lojalių klientų ratą. Tačiau vilniečiams paruošėme kai ką ypatingo – tai mados instaliacija, kokias prabangiuose prekybos centruose kartais sukuria ir pristato garsūs dizaineriai užsienyje. Mums patiko ši idėja, todėl nusprendėme pirmieji ją profesionaliai įgyvendinti Lietuvoje”, - pasakojo dizainerė K. Kalinauskaitė.

Instaliacijoje buvo pristatyta dvylika moteriškų ir vyriškų kolekcijos modelių: vakarui skirtos suknelės, rudeniniai moteriški puspalčiai, elegantiški kostiumėliai, klasikiniai vyriški kostiumai. Kolekcijoje dominuoja ramios žemės spalvos, o pagrindinis akcentas – ryški, bet skoninga raudona.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.