Buvusi prostitutė Z. Dehar toliau gundo seksualiais apatiniais (video)

Žiemą kaip dizainerė debiutavusi Paryžiaus aukštosios mados savaitėje buvusi prostitutė Zahia Dehar toliau skinasi kelią į mados Olimpą. Ji papildė ir ateinančio rudens ir žiemos rankų darbo kolekcijas Paryžiuje pristačiusių kūrėjų gretas.

Z. Dehar.<br>AP
Z. Dehar.<br>AP
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 5, 2012, 10:56 PM, atnaujinta Mar 18, 2018, 9:44 AM

Prieš pora metų iš Maroko kilusi prancūzų prostitutės Z. Dehar nuotrauka buvo nuolat publikuojama pirmuosiuose pasaulio laikraščių puslapiuose, mat buvo paviešinta, jog jai mokami pinigai už seksą su prancūzų futbolo žvaigždėmis.

Žiemą vykusioje Paryžiaus aukštosios mados savaitėje debiutavo kaip apatinio trikotažo dizainerė ir pristatė pirmąją savo kolekciją, skirtą šiam pavasariui ir vasarai.

Šiuo metu vykstančioje mados savaitėje buvusi prostitutė pristatė ir šį tą daugiau - be seksualių apatinių jos kolekcijoje atsirado ir keletas vakarinių suknelių.

Kaip lrytas.lt jau rašė, Z. Dehar tebuvo šešiolika kai ji susipažino su prancūzų futbolininku Francku Ribery. Septyniolikos ji turėjo santykių su Karimu Benzema ir Sidney Govou. Šie trys Prancūzijos futbolo rinktinės žaidėjai buvo kaltinami nepirnametei mokėję tūkstančius eurų už seksą. Visi vyriškiai teisme tikino nežinoję, jog Zahia nepilnametė.

Prostitucija ji pradėjo verstis 2008 metų kovą, dar būdama nepilnametė. Per mėnesį mergina užsidirbdavo apie 20 tūkst. eurų, išskaičiavus mokesčius sąvadautojui. Jis pasiimdavo trečdalį jos uždarbio.

„2000 eurų imu už visą meilės naktį. Bet už malonų laiką imdavau tik 500 eurų“, – žurnalistams tuomet patikslino prostitutė.

Netrukus po šio skandalo Zahia tapo apatinio trikotažo modeliu. Ji puošė žurnalų V, italų “Vanity Fair” viršelius.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.