„Martini“ reklamos veidu tapti ketinanti A. Valentaitė: „Svarbu tikėtis, kad tau pavyks“ (video)

Norėtumėte savo kišenę papildyti 150 tūkst. eurų, o spintą - 12 porų legendinio dizainerio Christiano Louboutino batelių? Toks „atlygis“ už darbą atiteks naujajam bendrovės „Martini“ reklamos veidui, kuriuo pretenduoja tapti stilistė Asta Valentaitė: „Man būtų garbė atstovauti prekės ženklui, kurio veidais yra buvę ir žavusis George'as Clooney, ir Monica Bellucci, ir Charlize Theron.“

Ar jai nusišypsos sėkmė, moteris neabejoja. Tiesa, džiaugsis ji ne tik tuo atveju, jei atranką laimės.<br>R. Danisevičius
Ar jai nusišypsos sėkmė, moteris neabejoja. Tiesa, džiaugsis ji ne tik tuo atveju, jei atranką laimės.<br>R. Danisevičius
Daugiau nuotraukų (1)

Ana Savicka

Jul 9, 2012, 8:50 PM, atnaujinta Mar 18, 2018, 7:27 AM

A. Valentaitė neslepia, kad dalyvauti atrankoje ją įkalbėjo geras draugas, stilistas Mantas Petruškevičius. Paskatinimo moteris susilaukė ir iš kitų draugų. Beje, jis bus ir naująją „Martini“ merginą renkančios tarptautinės komisijos narys. Tiesa, tai visai nereiškia, kad jųdviejų draugystė stilistei atneš pergalę – konkurse dalyvaus moterys iš 25 pasaulio šalių, tad konkurencija nusimato nemenka.

Vėl tapo modeliu

Vienintelis „Martini Royal Casting“ atrankos reikalavimas – sukurti savo požiūrį į gyvenimą ir mėgstamą veiklą atspindinti vaizdo klipą. Jo idėją, tikina A. Valentaitė, sugalvoti nebuvo sudėtinga. Moteris nusprendė parodyti tai, ką geriausiai moka – atskleisti save prieš kamerą ir fotoobjektyvą. Kitaip tariant, grįžti prie modelio amato.

Kartu su fotografu Gedimino Žilinsku jie surengė elegantišką fotosesiją. Stilistė pasipuošė mados namų „Cantas“ kurtais apdarais, pozavo fotografui, o visą veiksmą fiksavo kameros. Minutės trukmės filmas, pasak Astos, puikiai atspindi stipriausias jos savybes.

Rafinuotos, elegantiškos ir subtilios moters įvaizdį fotosesijos metu sukūrusi stilistė neabejoja, kad šitoks įvaizdis tiktų ir naujajai „Martini“ merginai.

„Man neteko vaidinti, nes dariau tai, ką moku. Daugelį metų sukuosi mados pasaulyje, nors dabar dažniau tenka dirbti už kadro“, - mano stilistė A. Valentaitė.

Ar jai nusišypsos sėkmė, moteris neabejoja. Tiesa, džiaugsis ji ne tik tuo atveju, jei atranką laimės: „Laimėjimas yra svarbus, bet tai nėra pagrindinis tikslas. Kur kas svarbiau – viso kūrybos proceso metu sutikti žmonės ir jų įtaką tavo pasaulėžiūrai." 

“Sėkmė, anot A. Valentaitės, sunkiai interpretuojamas reiškinys. Vieniems tai turtai, kitiems – karjera. Jai pačiai – galimybė dirbti mėgstamą darbą, suktis tarp tokių pat sėkmingų žmonių ir matyti savo darbo rezultatus.

„Sėkmė lydi darbščiuosius ir teigiamai kasdienybės atžvilgiu nusiteikusius žmones“, - sako stilistė.

Naujam reklamos veidu – pinigai ir pripažinimas

Tarptautinės atrankos nugalėtoja, kurioje dalyvauti gali ir 25 metų sulaukusios lietuvės, savo kišenę papildys 150 000 eurų (517 500 litų), o drabužinę – 12 porų legendinio avalynės kūrėjo Christiano Louboutino bateliais ir 12 prabangių dizainerių apdarų.Ši atranka – tarptautinė, tad joje gali dalyvauti visos pasaulio moterys.

Nugalėtoją, kuriai bus paskirtas vaidmuo televizijos klipe, rinks socialiniame tinkle „Facebook“ užsiregistravę ir konkursą sekantys nariai. Jie galės balsuoti už savo favoritę, tačiau galutinį sprendimą lems speciali „Martini Royale Casting“ komisija. Joje - ir stilistas Mantas Petruškevičius. O komisijos pirmininkas – raudonpadžių batelių kūrėjas Christianas Louboutinas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
Gyvai: kandidatų komentarai po pirmojo prezidento rinkimų turo