Kauno politikių stilius: posėdžiauti – lyg į šventę

Praėjusią savaitę kai kurios Kauno politikės miesto tarybos posėdyje atrodė taip žaviai, lyg būtų atskubėjusios tiesiai iš ištaigingo vakarėlio ar naktinio klubo. O gal jos susiruošė po darbo pramogauti?

Daugiau nuotraukų (1)

Iveta Skiutaitė ("Laikinoji sostinė")

Jul 9, 2012, 3:52 PM, atnaujinta Mar 18, 2018, 7:43 AM

Vieša paslaptis, kad į tarybos posėdžius valdžios vyrus traukia ne vien noras spręsti kauniečiams svarbius klausimus.

Kur kas labiau stipriosios lyties atstovus į savivaldybės salę vilioja gilios kolegių iškirptės, trumpi sijonai, įspūdingo aukščio batelių pakulnės, šukuosenos, raudonos lūpos ir svaiginamas prabangių kvepalų dvelksmas.

Tuo buvo galima įsitikinti apsilankius paskutiniame tarybos posėdyje.

Vos tik į salę įžengusi partijos „Tvarka ir teisingumas” atstovė Aušra Ručienė sukėlė tikrą šurmulį. Išvydusiems apvalumus išryškinančią trumpą raudoną suknelę su itin gundančia iškirpte daugeliui vyrų net seilė nutįso. Tarybos narys Kęstutis Mikėnas taip susižavėjo politikės krūtine, kad net kelis kartus prigludęs prie kolegės mėgino aptarti dienos aktualijas.

„Mano stilius visada dalykinis. Gal dėmesį patraukia ryškios spalvos? Tačiau vasarą tamsiai rengtis nesinori. Nemanau, kad mano iškirptės per didelės, gal palaidinukė kartais pasislenka”, – sakė A. Ručienė.

Miesto politikė tąkart buvo ne vienintelė viliokė. Ją nurungė, bent jau aukštakulnių rungtyje, partijos kolegė Loreta Kekienė. Jos „žudikais” vadinamų batelių pakulnės aukštis siekė ne mažiau kaip 15 centimetrų.

L. Kekienė įsitikinusi, kad aukštakulniai pabrėžia moters kojų grožį, todėl politikė stengiasi avėti būtent tokius batus.

Šiame tarybos posėdyje vicemere išrinkta socialdemokratė Orinta Leiputė taip pat nustebino kolegas savo apranga. Kaip niekada anksčiau ji apsivilko kelius siekiančią aptemptą gana atvirą juodą suknelę ir ryškiai rožinį švarkelį.

„Gali būti, kad mano batų pakulnė kiek aukštesnė, nei reikalauja oficialus protokolas, tačiau matau, kad jie negali prilygti „tvarkiečių” apavui”, – juokavo O.Leiputė.

Ryškiai raudonomis kelnėmis ir rožine palaidine vilkinti posėdyje pasirodė „Vieningo Kauno” atstovė Jūratė Norvaišienė.

„Vyresnio amžiaus moterys įsitikinusios, kad jos turi rengtis tamsiai.

Aš taip nemanau, net pastabą dėl pernelyg niūrios aprangos ne vienai tarybos narei esu davusi.

Kai matau savivaldybėje ryškiai ir šviesiai apsivilkusias moteris, man širdis atsigauna”, – sakė J. Norvaišienė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.