„Martini“ reklamos veido atrankoje dalyvaujanti I. Kazlauskaitė: „Sėkmė lydi tuos, kurie jos nebijo“ (video)

Šokių projekto „Kviečiu šokti. Pažadinta aistra“ dalyvė, merginų projekto „ŠarkA“ narė ir aktyvi vakarėlių lankytoja Ingrida Kazlauskaitė susigundė galimybė tapti naujuoju bendrovės „Martini“ reklamos veidu. Jauna moteris sudalyvavo pirmajame atrankos etape ir pateko į konkurso Lietuvos finalą.

Šokių projekto „Kviečiu šokti. Pažadinta aistra“ dalyvė, merginų projekto „ŠarkA“ narė ir aktyvi vakarėlių lankytoja Ingrida Kazlauskaitė susigundė galimybė tapti naujuoju bendrovės „Martini“ reklamos veidu.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
Šokių projekto „Kviečiu šokti. Pažadinta aistra“ dalyvė, merginų projekto „ŠarkA“ narė ir aktyvi vakarėlių lankytoja Ingrida Kazlauskaitė susigundė galimybė tapti naujuoju bendrovės „Martini“ reklamos veidu.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2012-07-16 15:50, atnaujinta 2018-03-18 02:48

Martini Royale Casting“ atrankoje jau dalyvauja ir daugiau žymių moterų – Asta Valentaitė, Goda Skačkauskaitė, Aistė Paškevičiūtė, Milda Štakėnaitė, Karina Jeremian ir Skaiva Jasevičiūtė.

I. Kazlauskaitė pasakoja, kad dalyvauti atrankoje jai pasiūlė jos organizatoriai. Tiesa, ilgai įkalbinėti Ingridos neteko: „Šis prekės ženklas man yra puikiai pažįstamas. Be to, man artimas jų šūkis „Luck Is An Attitude“ (liet. - sėkmė slypi požiūryje). Manau, kad sėkmė lydi tuos, kurie jos nebijo, tuos, kieno kasdienybę lydi teigiamos mintys.“

Šokių ritmu

Specialiai atrankai sukurtame minutės trukmės vaizdo klipe I. Kazlauskaitė supažindina su savo naująja aistra – šokiais. Raudonais aukštakulniais avinti mergina dėlioja šokius žingsnelius, siūbuoja klubais, gundo gatvėje sutiktus vyriškius, tačiau savo kūną šokiui patiki tik savo partneriui Ovidijui Andriekui.

Toks vilioklės įvaizdis, anot „Martini Royale Casting“ dalyvės, turėtų patraukti atrankos komisijos akį, mat klipas savo dvasia artimas bendrovės „Martini“ reklamoms.

„Šiuo metu esu gyva šokiais. Tai buvo pirmoji mūsų su Ovidijumi užduotis. Mane svaigino visas kūrybinis procesas – šokių ir muzikos parinkimas, darbas su operatoriumi. Galiausiai – rezultatas“, - džiaugiasi I. Kazlauskaitė.

Sėkmę lemia darbas

„Martini Royale Casting“ dalyvė neslepia, kad sėkmę jai pavyko prisijaukinti ne iškart. Ji nenukrito iš dangaus ir neišdygo prie durų be perspėjimo.

„Nuolat kartoju ir dar kartą pasikartosiu, kad sėkmė lydi darbščiuosius. Jei nori pasiekti savo tikslą, privalai dirbti, nesiblaškyti, degti ir gyventi idėja, kurią nori įgyvendinti. Pati gyvenime darau tai, ką noriu daryti. Nepaisant to, į kokią sritį benerčiau, darau tai su užsidegimu ir tikėjimu“, - sėkmės paslapčių moko I. Kazlauskaitė.

Mergina prisimena, kiek kandžių replikų susilaukė Kauno technologijos universitete studijuodama vyriška specialybe vadinamą mechaninę inžineriją.

„Pusmetį mechaninę inžineriją pagal studentų mainų programą studijavau Prancūzijoje. O studijas baigiau su pagyrimu. Įrodžiau, kad viskas įmanoma“, - sako mergina.

Naujam reklamos veidui – pinigai ir pripažinimas

Naujojo „Martini“ reklamos veido atranka vyko šešias savaites. Konkurse dalyvauti panorusios moteris turėjo nufilmuoti save geriausiai apibūdinantį minutės trukmės vaizdo klipą ir jį įkelti į svetainę „Facebook“. Klipus vertino socialinio tinklo vartotojai.

Liepos 26 dieną Lietuvos komisija atrinks 3 merginas finalistes, o tarptautinė, su žymiuoju dizaineriu Christianu Louboutinu priešaky, iš jų išsirinks vieną. Laimingoji dalyvaus Ibizos saloje vykstančiame „Martini Royale Casting“ atrankos finale, kur varžysis su 24 šalių atstovėmis.

Tarptautinės atrankos nugalėtoja, kurioje dalyvauti galėjo ir 25 metų sulaukusios lietuvės, savo kišenę papildys 150 000 eurų (517 500 litų), o drabužinę – 12 porų legendinio avalynės kūrėjo Christiano Louboutino bateliais ir 12 prabangių dizainerių apdarų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.