Šokėja E. Daniūtė: „Vilktis tą pačią suknelę antrą kartą – košmaras“

Dar visai neseniai profesionali sportinių šokių šokėja Edita Daniūtė viename labdaringame renginyje paaukojo savo mėgstamą odinę aukso spalvos suknelę. Vilkėdama ją dar anksčiau šokėja pasirodė televizijos ekrane, kur vėliau dėl savo įvaizdžio sulaukė prieštaringų vertinimų – vieni žavėjosi išskirtinumu, kiti peikė už beskonybę. Tačiau žavesio nestokojanti moteris nepasidavė aštriems aplinkinių liežuviams. Pasak jos, ši suknelė – viena jos mėgstamiausių. „Su ja ėjau net atsiimti universiteto diplomo. Tai suknelė, kuri išryškina figūrą, todėl ją vilkėdama moteris neliks nepastebėta“, – juokiasi šokėja.

E. Daniūtė prisipažįsta, kad jos drabužių spintoje suknelių labai daug ir didžioji jų dalis – vakarinės.<br>"Lietuvos ryto" archyvas
E. Daniūtė prisipažįsta, kad jos drabužių spintoje suknelių labai daug ir didžioji jų dalis – vakarinės.<br>"Lietuvos ryto" archyvas
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 16, 2012, 7:55 PM, atnaujinta Mar 18, 2018, 2:34 AM

E. Daniūtė prisipažįsta, kad jos drabužių spintoje suknelių labai daug ir didžioji jų dalis – vakarinės. Tačiau žinoma šokėja užsimena, kad puošnių proginių rūbų parduotuvėje ji pirkti nesiryžta ir beveik visuomet kreipiasi į profesionalius dizainerius. „Mano suknelėmis rūpinasi Eglė Modeliauskienė – beveik visas mano vakarinis garderobas siūtas jos rankomis“, – šypsosi E. Daniūtė. Pasak jos, labai svarbu, kad suknelė būtų pritaikyta konkrečiam žmogui, todėl net ir nusipirkus vardinę garsaus dizainerio suknelę, reikėtų ją koreguoti ir pagal figūrą pritaikyti konkrečiam, ją nešiosiančiam žmogui.

Paklausta, kokios suknelės dominuoja jos spintoje, Edita užsiminė, kad dažniausiai renkasi tokias, kurias būtų galima pritaikyti ne vienai progai, o bent kelis kartus per metus. „Vilktis tą pačią suknelę antrą kartą – košmaras visoms moterims. Vyrams paprasčiau“, – juokiasi ji ir patikina, kad būtent dėl šios priežasties perkant drabužį su mintimi jį apsivilkti ne kartą – verčiau rinktis kuklesnį, paprastesnį. Šokėja pripažįsta, kad būna progų, kai tikrai norisi atrodyti efektingai. „Jeigu neturiu galimybės vilkėti naują drabužį, renkuosi klasikinę mažą juodą suknelę Kaskart pritaikius vis kitus ryškius aksesuarus ji atrodo kaip nauja“, – portalui lrytas.lt sako ji.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.