Prekyboje pasirodė tamprės, dekoruotos peniais

Jau kurį laiką madoje karaliauja įvairūs raštai: gyvūniniai, augaliniai... Viskas pabodo? Ieškote kažko nauojo? Štai jums tamprės, kurių tikriausiai dar niekas nedėvėjo ir, kažin, ar kas nors išvis jas dėvės. JAV prekyboje pasirodė tamprės dekoruotos labai realistiškais vyriškais lytiniais organais.

JAV prekyboje pasirodė tamprės, dekoruotos peniais.<br>"Fashionista"
JAV prekyboje pasirodė tamprės, dekoruotos peniais.<br>"Fashionista"
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 28, 2012, 12:38 PM, atnaujinta Mar 17, 2018, 6:55 PM

Jeigu šias tampres, dekoruotas galybe penių, suderintumėte su gėlėta palaidine? Taip, tamprės, apipieštos vyriškais lytiniais organais, iš tiesų egzistuoja. Tačiau sunku pasakyti, kas ant jų pavaizduota, kol neprieini arčiau.

Norite tikėkite, norite ne, bet savo kojas „papuošti“ peniais nėra labai pigu. Tokios tamprės kainuoja 119 JAV dolerių. Šios tamprės dar vadinamos: „Ar tai penis, ar tavo kojos?“. Peniai nupiešti itin tikroviškai, pasitelkiant atspalvius, šešėlius ir psichodelinį švytėjimą.

Be abejonės, žvelgiant į tokias tampres kyla begalė klausimų, pavyzdžiui, kodėl jas kažkas sukūrė? Ar jas galima dėvėti darbe? Kiek ant jų yra nupiešta penių? Ar kas nors išdrįs išvis jas dėvėti?

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.