Londono olimpiados uždarymo ceremonijoje dalyvavo ir garsiausi modeliai

Per Londono olimpinių žaidynių uždarymo ceremoniją arena buvo virtusi podiumu. Juo žengė ir garsiausių britų dizainerių rūbus pristatė tokie modeliai kaip Kate Moss, Naomi Campbell. Šių dviejų moterų pasirodymas susilaukė daugybės atgarsių socialiniame tinkle „Twitter“. Žmonės negalėjo suprasti, kodėl tokioje ceremonijoje dalyvauti buvo pakviestos skandalingos asmenybės.

Arena trumpam virto podiumu.<br>„Reuters“
Arena trumpam virto podiumu.<br>„Reuters“
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Aug 13, 2012, 1:32 PM, atnaujinta Mar 17, 2018, 9:55 AM

Manoma, kad olimpinėse ceremonijose dalyvauti turėtų tik puikios reputacijos garsenybės. Štai K. Moss yra pagarsėjusi kaip narkotikus vartojanti ir pernelyg didelį honorarą gaunanti manekenė.

Prieš šešerius metus kilo skandalas, kai kambarinė pateikė kaltinimus N. Campbell, nes ši į kambarinę metė telefoną. Nukentėjusiajai tuomet prireikė keleto siūlių.

Televizijos laidų vedėjas Piersas Morganas savo „Twiter“ paskyroje rašė: „Aš manau, kad Kate Moss gali nepereiti dopingo testo“. Jojo Mayes pridūrė, kad N. Cambell turėtų pelnyti aukso medalį už telefono metimą.

Kai kurie buvo nustebę, kai kartu su manekenėmis žengė buvusios merginų grupės „Spice Girls“ narė Victoria Beckham. Ji demonstravo dizainerių Vivienne Westwood ir Alexanderio McQueeno kurtus rūbus.

Per uždarymo ceremoniją buvo demonstruojami tik devynių geriausių dizainerių rūbai: A. McQueeno, V. Westwood, Christopherio Kane, Burberry, Erdem, Jonathano Saunders, Stepheno Jones and Paulo Smitho.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.