Lrytas.lt naujiena mados gerbėjams – J. Jurkevičienės „Mados ekspresas“

Mada yra greita ir veržli – tokia kaip stilingas dizainerio Paolo Pininfarina sukurtas raudonąja strėle vadinamas traukinys „Freccia Rossa“. Ji iššauna Romoje, „Termini“ stotyje ir po trijų valandų atlekia į Milaną. Kelionė iš Romos į Milaną – tai lėkimas svarbiausia Italijos mados ašimi. Amžinajame mieste kuriama „alta moda“ – aukštoji mada. Čia puoselėjamos itališkos mados tradicijos, jomis kvėpuoja elegantiškoji Ispanijos aikštė, Condotti ir Babuino gatvės.

Mados ekspresas Roma – Milanas leidžiasi į kelionę.
Mados ekspresas Roma – Milanas leidžiasi į kelionę.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Aug 21, 2012, 11:36 PM, atnaujinta Mar 17, 2018, 6:03 AM

Milane – visai kitas mados klimatas. Siautulingoje Europos „pret – a – porter“ mados sostinėje gimsta mados tendencijos, Milanas stebina mados kūrėjų provokacijomis. Šis miestas visada gyvena būsimuoju mados laiku.

Romoje kasmet vyksta dvi aukštosios mados savaitės, Milane - keturios „pret – a – porter“: dvi moterų ir dvi vyrų. Iš viso – šeši labai svarbūs ir tuo pat metu labai skirtingi mados renginiai, į kuriuos žvelgia pasaulis, trokštantis grožio ir elegancijos. Apie tai, kas vyksta Italijos mados miestuose – Romoje ir Milane portalo lrytas.lt skaitytojams pasakos mados apžvalgininkė Jurga Jurkevičienė.

Ši žurnalistė – ne naujokė mados pasaulyje. Dienraščiui „Lietuvos rytas“, žurnalui „Stilius“ ji paruošė išskirtinius interviu su mados ir dizaino pasaulio įžymybėmis – Giorgio Armani, Domenico Dolce ir Stefano Gabbana, Brunello Cucinelli, Rocco Barocco, baldų dizaineriu Fabio Novembre, automobilių kūrėju Paolo Pininfarina, podiumų užkulisiuose kalbino garsiausias Lietuvos manekenes.

Nuo šiol du kartus per savaitę mados fanai lėks Jurgos Jurkevičienės mados ekspresu iš Romos į Milaną, iš Milano į Romą. Skaitytojų laukia patarimai, naujausių tendencijų apžvalgos, smagios podiumų provokacijos, susitikimai su dizaineriais ir modeliais. Mados ekspresas Roma – Milanas leidžiasi į kelionę.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.