Stilistas K. Rimdžius Stiliaus naktyje pristatys pirmąją savo kolekciją

Stilistas Kęstas Rimdžius (30 m.) madingoms Lietuvos moterims ruošia staigmeną. Rugsėjo 6 dieną vyksiančioje Stiliaus naktyje jis pristatys pirmuosius savo drabužių kolekcijos pavyzdžius.

K.Rimdžiaus kolekcijoje vyraus samaninė žalia, tamsiai mėlyna ir rudens lapų spalvos.<br>"Lietuvos ryto" archyvas
K.Rimdžiaus kolekcijoje vyraus samaninė žalia, tamsiai mėlyna ir rudens lapų spalvos.<br>"Lietuvos ryto" archyvas
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2012-08-22 16:34, atnaujinta 2018-03-17 05:35

Žinomas stilistas patikina, kad dizaineriu tapti tikrai neketina.

„Tiesiog einu garsiausių stilistų pramintu keliu. Pasaulyje tai jokia naujiena – stilistai, sukurdami drabužių pavyzdžius, kiekvieną sezoną pasiūlo, ką reikėtų vilkėti”, – teigė K.Rimdžius.

Pirmoje jo kolekcijoje – 15 pačių madingiausių sezono daiktų. Tačiau kiekvieną mėnesį stilistas planuoja savo kolekciją vis papildyti.

„Tai ne tik mados tendencijas atspindintys rūbai. Juos kūriau galvodamas apie stilingos moters spintą. Lietuvoje turime labai daug madingų dalykėlių, tačiau jei reikėtų spintoje surasti juodą pieštuko formos sijoną, turbūt kiltų problemų. Kokybiško ir už prieinamą kainą sijono reikėtų labai akylai ieškoti ir parduotuvėse. Todėl mano kolekcijoje – kiekvienai moteriai būtiniausi daiktai”, – sakė K.Rimdžius.

Visa Kęsto kolekcija pasiūta iš natūralių audinių: vilnos, šilko, kašmyro, odos. Nepaisant to, stilistas žada, kad jo drabužių kainos nesikandžios: jos prasideda nuo 150 litų, o už paltą ar odinį sijoną teks pakloti daugiau – apie 700 litų.

„Nebūtina mokėti už daiktą 5000 litų, kad būtum stilinga. Geros kokybės, įdomesnės konstrukcijos, madingos spalvos drabužį gali įsigyti ir už patrauklią kainą”, – įsitikinęs K.Rimdžius.

Jo drabužiais bus prekiaujama senamiesčio parduotuvėlėje „Decolte”, kurioje galima įsigyti ir kitų Lietuvos dizainerių rūbų. Ši parduotuvė rugsėjo 6 dieną prisijungs prie Stiliaus nakties – kaip ir kiti salonai pratęs savo darbo laiką ir siūlys ypatingų nuolaidų bei pramogų mados gerbėjams.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.