Modelio nuogumą paslėpė žurnalo sulenkimas

Įmonė „Jane Pain“, prekiaujanti moteriškais apatiniais, maudymosi kostiumėliais, įvairiais aksesuarais, sukūrė šokiruojančiai atvirą reklamą. Nuotraukoje pozuoja mergina, dėvinti tik permatomus marškinėlius ir avinti aukštakulniais. Visgi visos intymios kūno dalys paslėptos pasinaudojant fotografavimo kampais, žurnalo atvartais. Tai yra paprasta gudrybė, bet jos dėka, įprastas, kartais net vulgarus grožis, tampa estetiškas, tačiau vis dar provokuojantis.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2012-09-02 18:25, atnaujinta 2018-03-17 00:14

„Tai, ko jūs negalite pamatyti, yra viskas, ką norite matyti“, – sako užrašas ant nuotraukos.

Ši „Jane Pain“ apatinių rūbų reklaminė kampanija pelnė pirmąją vietą Lapiz de Oro 2012, aukščiausią Argentinos reklamos apdovanojimą. Taip pat laimėjo pagrindinį prizą „de Bronce Clarin“ konkurse.

„Tai apatinių rūbų reklamos kampanija. Vietoj to, kad mes ją būtume sukūrę tipišką ir nuobodžią, mes ją padarėme provokuojančią ir šiek tiek sukrečiančią. Pačią nuotrauką sukomponavau taip, kad ne kas kita, o pats žurnalo sulenkimas uždengia intymias vietas“, – „lrytui.lt“ pasakojo fotografė Natasha Ygel.

Kurdama „Jane Pain“ reklamą N. Ygel bendradarbiavo su reklamos agentūra „DRAFT FCB“. Kūrybinėje grupėje dirbo Tony'is Waissmann'as, Luciano Calio. N. Ygel pozavo modelis Belen Carro.

Ji laikoma viena sėkmingiausių modelių, priklausančių agentūrai „The One Models“. B. Carro nusifilmavo dvejose „Bacardi“ vaizdo reklamose. Kontrakto vertė buvo 400,000 eurų.

Su alkoholio produkciją gaminančia įmone „Bacardi“ dirbo ir argentinietė N. Ygel. Taip pat ji bendradarbiavo su , „Chivas Regal“, „Club Social“, „MTV“, „Sony BMG“, „Universal Music“ ir kitomis kompanijomis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.