Televizijos laidų vedėja R. Kulvinskytė ištikima tik raudoniems lūpų dažams

Savitą stilių turinti televizijos laidų vedėja, žurnalistė Rimantė Kulvinskytė (27 m.) dievina stilingus drabužius ir nemano, kad tai – tuštybė. Rengimasis – vienas jos pomėgių.

R. Kulvinskytė.<br>R. Danisevičius
R. Kulvinskytė.<br>R. Danisevičius
Daugiau nuotraukų (1)

Laura Čaplinskaitė ("Stilius")

Sep 2, 2012, 6:26 PM, atnaujinta Mar 17, 2018, 12:14 AM

Stilingu Rimantė vadina žmogų, kurio apranga yra tarsi jo vizitinė kortelė.

„Stilingo žmogaus garderobas nuoseklus, vyrauja panašios spalvos, siluetai. Jis žino, kas jam tinka, o kas – ne, ir nepuola keistis papūtus menkiausiam mados vėjui”, – mano R. Kulvinskytė.

Jos stiliaus dievaitės – tikrai ne pilkos pelytės: aktorės Blake Lively, Sienna Miller, japoniškojo „Vogue” redaktorė Anna Dello Russo, neseniai pasaulį palikusi mados kritikė, buvusi itališkojo „Vogue” redaktorė Anna Piaggi.

Mėgstamiausi Rimantės kūrėjai – šį pasaulį jau palikęs Alexanderis McQueenas, Vivienne Westwood, Jeanas Paulis Gaultier.

Rimantė nuo paauglystės ištikima tik vienai įvaizdžio detalei – ryškiai raudoniems lūpų dažams. Švytinčias lūpas ji vadina neatsiejama savo garderobo dalimi.

„Jei lūpos ryškiai raudonos, galiu apsimuturiuoti nors ir skuduru – vis tiek jausiuosi išskirtinė”, – tikino pašnekovė.

Laidų vedėja vengia tamsių spalvų, klasikinių siluetų. Vienintelis jai brangus juodas drabužis – mylimojo Povilo Miškinio-Eidukonio padovanota vakarinė „AllSaints” suknelė.

Drabužius R.Kulvinskytė perka internetu ar parsiveža iš užsienio. Lietuvoje rūbų ji dairosi tik dėvėtų drabužių parduotuvėse, vadinamuosiuose blusturgiuose arba gimtosios Naujosios Akmenės turgelyje.

O jei vis dėlto tektų rinktis vieną stilių? „Tikriausiai tai būtų bohemian chic (išvertus iš anglų k. – bohemiška prabanga). Laimei, manęs niekas nespraudžia į rėmus”, – džiaugėsi pašnekovė.

Rimantė turi kelis, kaip pati vadina, apsėdimus. Tai – oda, nėriniai, tiulis ir pastelinės spalvos, švarkai ir apatiniai, dėvimi kaip viršutiniai drabužiai.

Nuo odos anksčiau ji laikėsi atokiau, mat odiniai rūbai priminė baikerius arba atrodydavo vulgarūs, tačiau neseniai įsigijo tris odinius sijonus ir porą šortų.

Bėgant metams R. Kulvinskytė jaučiasi vis labiau romantiška, todėl jos spintoje – krūva drabužių, puoštų nėriniais ir raukinukais, arba siuvinėtų.

„Tokie drabužiai man leidžia pasijusti lyg princesei. Ar bent jau mergaite iš namelio prerijose”, – paaiškino ji.

Anksčiau pastelinių spalvų, ypač rožinės, drabužių laidų vedėja vengė. Jos atrodė pigios.

„Tai man buvo tarsi puošeivų atributas soliariumo įdegiui pabrėžti! Tačiau šią vasarą pamačiau, kad blankios spalvos man tinka, sušvelnina bruožus ir aplinkinių požiūrį į mane!” – kvatojosi laidų vedėja.

Švarkų Rimantė turi daugiau nei megztukų. Tiesa, tarp jų – nė vieno klasikinio biuro tarnautojos silueto.

„Dievinu frakus. Turiu ir vieną vyrišką, klasikinį, kurį dažniausiai velkuosi tiesiog ant nuogo kūno”, – atskleidė pašnekovė.

Įvairių spalvų glaustinukes, skirtas vilkėti po drabužiais, Rimantė drąsiai velkasi kaip palaidines: „Pridengiu marškiniais ar švarkeliu, bet koks lopinėlis vis tiek tarsi netyčia išlenda. Man tai – labai gražu, be to, intriguoja.”

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.