Stiliaus naktyje - itališko stiliaus pliūpsnis

Jau rugsėjo 6 dieną Stiliaus nakties svečiai susipažins su itališko stiliaus „Stefanel“ šio rudens ir žiemos kolekcija.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 3, 2012, 1:48 PM, atnaujinta Mar 17, 2018, 12:00 AM

Meistriškumas, kokybė, patogumas – taip 2012-2013 metų rudens ir žiemos kolekciją pristato garsus visame pasaulyje prekinis ženklas „Stefanel“. Išskirtinai moteriškais rūbais prekiaujanti kompanija siūlo atkreipti dėmesį į penkis punktus, kuriais remiantis buvo suformuotas stilingas garderobas ateinančiam sezonui.

Pirmoji taisyklė - pačios svarbiausios ir dažniausiai dėvimos aprangos detalės privalo būti patogios. Kiti šiuolaikinio modernaus garderobo bruožai turėtų būti tokie: nepriekaištingas rūbų sukirpimas, sportinių kasdienių rūbų praktiškumas, romantiškas požiūris į siuvimo tradicijas ir, be abejo, pasitikėjimo suteikiančios prabangios detalės.

Kas geriausiai apibūdina naujausią „Stefanel“ kolekciją?

Šiuolaikinės moters spinta yra ta vieta, kur susiduria keletas skirtingų pasaulių. Miesčioniškos rutinos detalėsi ir laisvas savaitgalio stilius laužo nusistovėjusius sandartus bei braunasi vienas į kito teritoriją. „Stefanel“ savo klientei siūlo derinti skirtingų stiliaus pasaulių detales, renkantis tai, kas jai geriausia – moteriai svarbu atkreipti dėmesį į savo kasdieniško stiliaus poreikius. „Stefanel“ moteris kuria savo garderobą unikaliai, kuria tokį, kuris atspindi jos tikrąjį gyvenimą. Juk mėgstamiausios stiliaus detalės yra tos, kurių jai tikrai reikia. Šis poreikis apibūdinamas trimis pagrindiniais žodžiais: kokybė, tradicijos ir patogumas.

Sluoksniuodama griežto kirpimo siluetus su patogiais bei laisvais modeliais, miesto stilių su sportiniu, klasiką su laisvalaikio stiliumi, kaimą menantį žakardo megztuką su rokeriškomis odos kelnėmis - ji sukuria savitą stilių, kuris yra aukščiau visų mados formulių. Kuo daugiau skirtingų detalių moteris įtraukia į savo garderobą, tuo geriau ji atrodo.

„Stefanel“ šaltajį sezoną siūlo derinti stambių pynių megztinį ar žakardo audinio modelį su blizgiomis gatvės stiliaus kelnėmis bei taip sukurti gundantį, tačiau paprastą ir jaukų stilių. Kompanija nepamiršta ir griežto kirpimo švelnios smėlio spalvos palto, kuris yra tapęs laikui nepavaldžiu spintos elementu. Kašmyrinės kelnės – ne ką prastesnis variantas, grįžtantis kaip sezono tendencija. Verta atkreipti dėmesį ir į vyriško kirpimo cigaretės modelio vilnos kelnes, kurios puikiai dera su grubiais lygiapadžiais batais, o siūlomas kašmyrinis megztukas su gobtuvu puikiai išpildo ansamblį.

Dar viena „Stefanel“ siūloma tendencija – megztas paltukas, kurį taip pamėgusios stilingos moterys. Ir nesvarbu, derinsite jį prie suknelės ir sportinių batelių ar nuogų kojų ir aulinukų. Stambaus mezgimo raštai lengvai derinami su bet kuria kasdiene spintos detale – vienas paprasčiausių būdų atrodyti stilingai.

O kodėl nesuderinus patogių laisvalaikio rūbų su striuke ar, pavyzdžiui, odiniu švarkeliu? Miestietiškos elegancijos? Minkštos odos rankinė, batai su kutais ir džiazo stiliui suteikiantis trumpas paltukas – su 2012-2013 metų rudens/žiemos „Stefanel“ kolekcija moteris pasiruošusi pasirodyti pasauliui.

Oficialus šventės Stiliaus naktis atidarymas vyks mados ir stiliaus centre „Europa“, kur bus pristatytos naujai duris atvėrusios pasaulinio garso prekių ženklų – „Karen Millen“, „Pennyblack“, „Marella“, „Coccinelle“, „Strellson“ – parduotuvės, „Aprangos galerija“, atsinaujinęs drabužių salonas „Apranga“ bei naujai atsidaręs restoranas „Park“.

Pagrindinis Stiliaus nakties podiumas bus įrengtas miesto mados šventę vainikuojančiame vakarėlyje, į kurį jau ne pirmus metus susirenka mados, meno ir šou verslo atstovai, žinomi verslininkai bei mados gurmanai.

Be šios „Stefanel“ kolekcijos, „Pirklių klube“ šiemet bus pristatytos dar keturios 2012 m. dėvimosios mados kolekcijos rudens ir žiemos sezonui: Juozo Statkevičiaus „Black&White“, specialiai sukurta „Audimui“, Lietuvoje naujo, rafinuoto prekės ženklo „Karen Millen“ kolekcija, vyriškos klasikinės mados „Suit Supply“ kolekcija ir pirmąkart mados renginyje demonstruojama prabangių vaikiškų drabužių kolekcija, pristatoma parduotuvės „Kotryna“.

Bilietus į Stiliaus naktį platina „Tiketa“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.