Krūtinę išryškinusios I. Valinskienė ir A. Jagelavičiūtė nebijo provokuoti

Pirmadienio vakarą į Vilniaus „Pramogų banką“ raudonu kilimu žygiavo puošniai apsirengę kviestiniai svečiai – čia vyko naujojo BTV televizijos sezono pristatymo vakaras.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 4, 2012, 8:00 PM, atnaujinta Mar 16, 2018, 11:10 PM

Į renginį susirinko daugybė pramogų ir verslo pasaulio atstovų, BTV televizijos laidų vedėjų, žurnalistų. Tačiau bene labiausiai į akis krito atvira Seimo narės Ingos Valinskienės suknelė. Moteris išryškino savo gundančias kūno linijas pasipuošusi sidabro spalvos žvyneliais žėrinčia suknele, kurios akcentu tapo gili, biustą išryškinanti iškirptė. Drauge su vyru Arūnu Valinsku į renginį atvykusi parlamentarė sulaukė ne tik fotografų, bet ir visų vakaro svečių dėmesio.

Vakarėlyje taip pat pasirodė ir atvirų drabužių nebijanti Agnė Jagelavičiūtė, kurios apranga vienus vertė stebėtis moters drąsa, kitus – girti originalų jos stilių. Ji pasipuošė provokuojančia, krūtinę išryškinančia palaidine, kurios raštai atsikartojo ant iš po juodo klasikinio sijono besimatančių prisegamas kojines imituojančių pėdkelnių.

Panašiai apsirengusios vakaro viešnios neatsigynė godžių vyrų ir pavydžių moterų žvilgsnių, kurių dauguma buvo nukreipti į akį traukiančius moteriškus iškilumus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.