Mados ekspresas: Milano vyrų stilius – iššūkis savo „ego“

Specialiai lrytas.lt, Italija

Daugiau nuotraukų (1)

Jurga Jurkevičienė

Sep 5, 2012, 8:45 PM, atnaujinta Mar 16, 2018, 10:34 PM

Ko tik neprišnekėta apie Milano stipriąją lytį. Kazanovos, latin loveriai, ar tiesiog mados vergai. Ką ir besakyti, tai – gėjiškos prigimties stiprioji lytis. Atvirai pasakius, man nusispjauti, kokios šie vyrai prigimties. Apie prigimtį Apeninų pusiasalio mados sostinėje šnekėti nepriimta. Juo labiau puritoniškai raustant. Vietos po saule Milane užtenka visiems. Svarbu emocijos ir fantazija.

O jei ta stiprioji gėjiškos prigimties lytis verčia nusišypsoti ir pagalvoti, kad gyvenimas – įdomus, spalvingas, pilnas emocijų ir iššūkių, tai tebūnie daugiau, o ne mažiau tos prigimties atstovų. Ir tepasislepia pilki prastais kvepalais trenkiantys žiurkėnai, kurie neįdomūs nei pačios tradiciškiausios pakraipos dailiajai lyčiai, nei patys sau.

Aš už nuobodulio nekeliančius vyrus. Pasižvalgykime į juos, tuos vyrus, kurie verčia nusišypsoti net šaltą žiemą. Tik pabandykite piktai ir kritiškai mesti žvilgsnį į jų apavą ar galvos apdangalą - būsite palaikyti ne kuo kitu, kaip neišmanėliais. Ir tai visiškai teisinga. Būti tolerantišku – sunku.

Aš už tuos vyrus, kurie į Milano mados savaitės pristatymus atvyksta vilkėdami ir avėdami išradingai. Juk mada, kaip teigė garsioji šviesios atminties “Vogue Italia” mados redaktorė Anna Piaggi, tai mokėjimas pasijuokti iš savęs, sugebėjimas pilką kasdienybę paversti žaidimu.

Aš už Milano vyrus, gėjiškos ir kitokios prigimties, kurie verčia net niūrią rudens dieną žaisti, pamiršti problemas, tikėti šviesiu rytojumi. Juk tos prigimties atstovai – Milano mados pasaulio vyrai – jų tarpe ir Italijos dizaineriai – būtent jie varo pasaulį į priekį. Jie geriau nei astrologai numato ateitį, kataklizmus, ekonomikos nuosmukius ir pakilimus. Tai koks skirtumas, kokios jie prigimties.

Fantazija, talentas ir gabumai prigimties kanonams nepaklūsta. O tiems paniurėliams, kurių menkavertiškumo kompleksas liepia klasifikuoti vyrus į aukštesnės ar žemesnės prigimties, siūlau apsilankyti Vokietijos koncentracijos stovyklose, kurių teritorijoje ir aplink ją iki šių dienų dar vis dar sklinda mėsos svylėsių kvapas.

Bet geriau palikime pilkus žiurkėnus ramybėje. Aš už vyrus, kurie trokšta prabangos ir gyvenimo kokybės. Kurie jautrūs, pilni meilės ir tolerancijos. Kurie nori juoktis, svajoti, fantazuoti ir žaisti. Šalia kurių prabunda moterų moteriškumas, noras gundyti, gyventi, pasitempti. Tai partneriai, šalia kurių moterims gera.

Tuo tarpu nehomofobiškai nusiteikusius kviečiu pasižvalgyti į kai kurių Milano mados namų publiką. Mane Milano vyrai verčia džiaugtis, gyventi, svajoti. Tai – jautrios sielos, subtilūs, išmaningi, į priekį, ne atgal žvelgiantys vyrai.

Tai - stiprioji Milano lytis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.