Per Stiliaus naktį „Suit Supply“ pasakos modernaus kostiumo istoriją

Rugsėjo 6-ąją sostinėje vyks vienas didžiausių metuose mados ir stiliaus renginių Lietuvoje – Stiliaus naktis. Ant jos podiumo „Pirklių klube“ savo kolekciją pristatys ir vyriškos mados prekės ženklas „Suit Supply“.

„Suit Supply“ šio rudens ir žiemos kolekcija.<br>„Suit Supply“
„Suit Supply“ šio rudens ir žiemos kolekcija.<br>„Suit Supply“
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 5, 2012, 3:16 PM, atnaujinta Mar 16, 2018, 10:47 PM

Šių metų rudens ir žiemos kolekcija prabyla modernia kostiumo istorijos kalba. Naujausioje kolekcijoje susijungia dvi klasikinės siuvėjininkystės mokyklos: britiškoji ir itališkoji. Kolekcija pasiūta išskirtinai tik iš itin prabangių itališkų audinių: dominuoja kašmyras ir šilkinė vilna. Į šių audinių kompaniją įsijungia minkštas tvidas, rumbuotas plisas bei velvetas.

Neskaitant klasikinių kostiumo modelių, laisvo sukirpimo paltų, neperšlampamos vilnos lauko liemenių, megztinių aukštomis atlenkiamomis apykaklėmis bei itin plačios vyriškų aksesuarų kolekcijos, „Suit Supply“ pristato dvi sezono naujienas. Į Lietuvą atkeliavo du visiškai naujo modelio, tačiau itin akį traukiantys kostiumo modeliai: klasikinio angliško kostiumo prieskonių turintis „San Diego“ modelis bei šiek tiek modernesnis dekonstruotos pečių linijos ir patrumpinto švarko „Soho“ kostiumas.

„Suit Supply“ atsotvas Lietuvoje Gedas Petrauskas ir ateinantį sezoną pataria vyrams susikoncentruoti ties klasikines siuvimo tradicijas atspindinčiais kostiumais: „Nors vyriškos dalykinės mados tendencijos nesikeičia taip greitai, kaip moteriskos mados, klasikinio kirpimo ir rašto kostiumas visada bus tinkamas ir saugus pasirinkimas. Juos visada galima „atšviežinti“ pasirenkant įdomius marškinius, kaklaraištį ir pasitelkiant fantaziją“.

Vyrams siūloma nepamiršti ir klasika tapusios detalės – liemenės. Jau kelintą sezoną stilingu aksesuaru išliekantis rūbas turi ir kur kas rimtesnę paskirtį: „Trijų dalių (švarkas, kelnės ir liemenė) kostiumas yra teisingas pasirinkimas formaliai progai ar siekiant susikurti tokį įvaizdį. Ši trečioji dalis kostiumui suteikia papildomo formalumo“, - pasakojo G. Petrauskas Renkantis naują paltą vertėtų atkreipti dėmesį į jo ilgį: paltas turi būti ilgesnis nei švarkas. Svarbu nepamiršti, kad visuomet įvazidis bus gražus ir elegantiškas, kai palto spalva atitiks ar bus panašaus tono, kaip ir kostiumo spalva. O šį rudenį „Suit Supply“ vyrams siūlo rinktis šiltą, prislopintų žemės spalvų paletę: sodrią ochros geltoną, samanų žalią, saulėlydžio oranžinę, burgundišką, neapolietišką mėlyną ir daug klasikinę pilką spalvą.

Prie šių madingų spalvų, „Suit Supply“ kompanija vyrams sukūrė madingų portfelių, kelioninių rankinių, kokybiškos odos pirštinių, piniginių bei kitų aksesuarų.

Bilietų į šį išskirtinį mados šou Pirklių klube galima įsigyti „Tiketoje”.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.