Stiliaus naktyje - pirmą kartą pristatoma vaikiškų drabužių kolekcija

Rugsėjo 6 dieną vyksiančioje Stiliaus naktyje akis bus galima paganyti ir stebint madingus vaikiškus drabužėlius. Pirmą kartą mados renginyje bus demonstruojama ir prabangių vaikiškų drabužių kolekcija, pristatoma parduotuvės „Kotryna”. Mažieji modeliai Stiliaus nakties podiumu eis pasipuošę „Monnalisa”, „Boboli”, „Guess”, „Mayoral” ir „Angel’s Face” prekių ženklų drabužiais.

„Monnalisa“ – vaikų mados flagmanas.
„Monnalisa“ – vaikų mados flagmanas.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2012-09-05 09:40, atnaujinta 2018-03-16 23:03

„Monnalisa“ – vaikų mados flagmanas

„Monnalisa“ - Italijos aukštosios mados prekės ženklas, siūlantis išskirtinio dizaino, puikių medžiagų derinį, padedantį atskleisti mažųjų mergaičių ir paauglių žavesį.

Prabangus europietiškas ir subtilus „Monnalisa“ stilius skatina jaunas merginas išreikšti ir atrasti save pasitelkiant drabužių meną.

Merginos būna jaunos tik vieną kartą, ir pažymėti tai kviečia „Monnalisa“ kolekcijų pilna drabužių spinta.

Šio rudens ir žiemos „Monnalisa“ kolekcija primena miško pasakos nykštukus ir elfus. Dviejų viename efektas, miško spalvos ir jo atmosfera mažosios princesėms leidžia pasijusti šios pasakos dalimi ir žaisti su elfais ir goblinais.

Jaunųjų damų spintose akį džiugina pažįstamos žvaigždės, įdomios suknelės ir gausybė iškarpų bei detalių, kurios yra išskirtiniai šio romantiško prekių ženklo dalis. Panelės mielai renkasi 40-ųjų stiliaus rožėmis, siuvinėtu tiulio debesėlių ir kalnų krištolo detalėmis puoštas sukneles. Ir vaikų spintose gausu elementų, kuriuos tikrai rasite mamos spintoje – tai modernumo ir tradicijos mišinys: švelnūs žakardo megztiniai, nailoniniai švarkai ir flanelė, padedanti įveikti net bjauriausius orus, Oksfordo stiliaus marškiniai.

„Angel’s face” žavi klostuotais sijonėliais

„Angel’s face“ yra pats populiariausias klostuotų sijonėlių prekinis ženklas Anglijoje, kurių dizainerė yra Keelly Deininger. Kelly „Angel‘s face“ kolekcijos idėja kilo dar vaikystėje, kai ji praleisdavo šeštadienio vakarus su mama stebėdama šokius ir bandydama atkurti modelius, kuriuos matė. Jos močiutė buvo siuvėja ir padovanojo Kelly pirmąją jos siuvimo mašiną vos aštuonerių metų.

Per pastaruosius tris metus „Angel‘s face“ tapo Anglijos numeriu vienas „Petti“ sijonėlių tiekėju. Didžiausiai populiarumą „Angel‘s face“ ir atnešė „Petti“ sijonėlių linija. Šie sijonėliai yra aukščiausios kokybės ir pačių įvairiausių spalvų.

„Angel‘s face“ išlieka mados viršūnėje nuolat atnaujindami modelius ir spalvų gamas. „Angel‘s Wing“ marškinėliai ir lankeliai turėjo labai didelį pasisekimą, „Fru Fru“ lankeliai ir timpos padeda sukurti tobulą stilių jūsų mažajam angelėliui. „Tutu“ sijonėliai ir „Tutu“ suknelės pritaikyti kūdikiams, tačiau juos dėvinčių amžius nėra ribojamas. „Angel‘s face“ nesenai pristatė puošnią ir spalvingą naują kolekciją „Tutu“ suknelių, gėlėtų suknelių ir vakarinių rūbelių. „Angel‘s face“ kolekcijas papildo kolekcija, skirta lėlytėms ir meškiukams.

„Guess“ nusitaikė į šiuolaikinių vaikų poreikius

Šiandien geriausios aprangos pasirinkimas vaikams tapo vienu iš svarbiausiu iššūkiu. Kadangi ši vaikų karta yra išskirtinė, vaikų mados keičiasi nuolatos. „Guess“ pristato didžiulę kolekciją, puikiai atitinkančią šiuolaikinių vaikų poreikius, nes nauji drabužių modeliai tinka įvairiausiomis progomis, todėl tampa lengviau išsirinkti tinkamiausią drabužį. „Guess“ pateikia platų drabužių audinių pasirinkimą, drabužiai yra gaminami iš vilnos, medvilnės, aksomo, bei džinso, skirtingas medžiagų pasirinkimas suteikia galimybę priderinti drabužėlis prie atitinkamos veiklos, laisvalaikio praleidimo būdo. Be to, tinkama tekstilė suteikia drabužėliams dar daugiau komfortabilumo ir ilgaamžiškumo.

Galima teigti, kad „Guess“ drabužėliai yra visada madingi, tai perteikiama skirtingomis spalvomis tokiomis, kaip rožinė, žalia, balta, raudona, violetinė. Berniukams „Guess“ pateikia juodos, rudos, oranžinės ir mėlynos spalvos drabužių derinius, suteikiančius nepaprastą žavesį.

Spalvingi, žaismingi ir puikiai tinkantys žiemai, „Guess“ drabužiai tinka vaikams nuo 2 iki 6 metų. Tiesa, yra ir kolekcija, skirta nuo iki 9 mėnesių kūdikiams.

„Boboli” – karališkosios Ispanijos spalvos

Prekės ženklas, kurio istorija įžengė į ketvirtąją dešimtį metų, šiuo metu jau žinomas daugiau nei 50 šalių mados gerbėjams. Būdamas vienas iš lyderių vaikų mados pasaulyje, „Boboli“ pateikia puikų dizaino, kokybės, kainos ir aptarnavimo derinį. Pagrindinis ženklo identitetas – modernus dizainas, puiki kokybė ir patraukli kaina. Pagrindiniai ženklo skiriamieji bruožai – smagios spalvos, naujoviški audiniai ir daugybė patrauklių bei įdomių drabužių detalių.

Šių metų rudenį ir žiemą „Biobli“ siūlo net kelias kolekcijas.

Kolekcija „Šiaurės kelias“ sukurta išlaikius Šiaurės kraštų klimato, medinių namų su dideliais židiniais atmosferą. Dabar net mūsų mažiausieji gali pajusti linksmąją žiemos atmosferą ir mėgautis šiltų spalvų juostomis, puriais ir patogiais audiniais ir formomis. Šviesios kolekcijos spalvos puikiai dera su ryškia oranžine, juostelės susilieja su ryškiomis gėlėmis išmargintais žakardo audiniais. Vyresniųjų kolekcijos praturtintos pilku džinsiniu audiniu, tačiau gėlių motyvas išlieka jungiamąja grandimi.

Kolekcija „Legenda“ - tai ryškios spalvos ir gėlių ir vaisių motyvai, nunešantys mus į vešlius klasikinių pasakų miškus. 2012 žiemos temą paryškina daugybė audinių ir raštų, o kūdikių kolekcija peržengia tradicines spalvų ribas: mergaites nustebins tamsiai mėlyna, o berniukai galės džiaugtis ne įprasta rožine spalva. Visi kūdikių kolekcijos apvadai, dizaino detalės ir smulkmenos – rankų darbo, o trikotažo audinių gama apima beveik visą vaivorykštę. Pagrindinė jungiamoji kolekcijos grandis – avietinės ir rožinės derinys, kartu su raudonos, apelsinų bei žalios spalvos deriniais. Berniukų kolekcijoje ruda spalva derinama su raudonais ir chaki spalvos tonais.

Skiautinių antklodė, skudurinė Onutė ir lėlių namai... Ši tema vyrauja nostalgiškoje „Old American“ kolekcijoje. Kolekcijos spalvos klasikinės, tačiau modernumo jai suteikia naudojami audiniai, formos, mieli modeliai ir siuvinėtos aplikacijos. Kūdikių linijoje naudojami dvipusiai audiniai, neretai ir džinsiniai, puošiami įvairiomis juostelėmis. Berniukų kolekcija itin patogi, stengiantis jiems suteikti galimybę nevaržomai judėti.

Kolekcija „Kaukė“ atspindi autentišką „Boboli“ spalvų žaismą, apimančią didžiulį spalvų intervalą ir primenantį vaikų žaislus, flomasterius ir saldainius. Kolekcija žengia dar toliau – jos spalvos, raštai ir formos suteikia galimybę pasilinksminti ne tik vaikams, bet ir jų tėveliams. Aksomo juostelės, paltukai su gobtuvais įdomūs ir šilti. Berniukų kolekcija taip pat žaižaruoja spalvomis.

Bilietų į šį išskirtinį mados šou Pirklių klube galima įsigyti „Tiketoje”.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.