Sostinės parduotuves šturmavo stilingiausi vilniečiai

Stiliaus naktis ketvirtadienio vakarą kvietė apsilankyti ir senamiesčio parduotuvėse. Į trečią kartą vykstančią stilingiausią rudens naktį įsitraukė ne vienas stilingų žmonių pamėgtas stiliaus ir mados salonas, jaukios parduotuvėlės. Kiekvienas dalyvis naktinėtojus viliojo išskirtiniais renginiais bei pasiūlymais.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 7, 2012, 9:12 PM, atnaujinta Mar 16, 2018, 9:35 PM

Grožio salonas „Simona Lux“ jau iš tolo kvietė nepraeiti pro šalį. Skambant klubinei muzikai tiek pačiame salone, tiek greta jo mirgėte mirgėjo ryškios šviesos, susirinkusius svečius linksmino spalvingais kostiumais apsirengę modeliai, kuriems drabužius kūrė salono kirpėja, stilistė Jurgita Malakauskaitė. Bene labiausiai visų akys krypo į sportiškai atrodančius, iki pusės nuogus vaikinus, kurie mūvėjo juodas odines kelnes, o tvirtą krūtinę vos pridengė metalinėmis grandinėmis. Kol Stiliaus nakties svečiai vaišinosi putojančiu vynu ir gardžiais užkandžiais, jie sušoko ne vieną gundantį šokį.

Staigmeną savo gerbėjams paruošė stilistas Kęstas Rimdžius. Senamiesčio salone „Decolte“ jis pristatė pirmąją rudeninę moteriškų drabužių kolekciją „Autumn Hunter“. Į stilingos nakties sūkurį įsiliejo ir aktorius Aistis Mickevičius - jis atvyko pasveikinti savo bičiulio dizainerio. K. Rimdžius daug nešnekėjo - taręs vos kelis sakinius jis pasveikino visus Stiliaus nakties svečius ir pakvietė visus ne tik apžiūrėti kolekcijos modelius, bet ir drauge pakelti taurę šapano.

Salone „Stilingas garderobas“ buvo pristatyta „Freak factory“ rudens ir žiemos kolekcija. Šiai ir dar keletui išskirtinių kolekcijų buvo taikomos didelės nuolaidos. Salono vadovė Meilė Matulionienė užsiminė, kad tikėjosi kiek daugiau lankytojų tačiau džiaugėsi pavykusiu renginiu ir išsidavė, jog šį vakarą į saloną užsuko ne vienas žinantis ko ieško klientas. Čia taip pat vyko sendaikčių ir gundančių pasiūlymų mainai – turintiems kažką seno ir gražaus, puiki proga atsinaujinti.

Su trenksmu naujausią mados namų „Lu.el“ rudens drabužių bei aksesuarų kolekciją pristatė dizainerės Jelena Vainorė ir Sandra Mockutė. Didžiulis mados išpardavimas bei daugybė staigmenų laukė šių mados namų vakarėlyje. „Tokios naktys rengiamos ne tik tam, kad žmonės kuo daugiau nusipirktų. Klientų sulaukėme ne per daugiausiai, tačiau džiaugiamės, kad susidomėjimo netrūko", - sakė mados namų stilistė ir konsultantė Nijolė Gudavičienė.

Ne vienas mados salonas lankytojus kvietė prancūziška dvasia. Mados namuose „Cantas“ skambėjo prancūziškos melodijos: svečiavosi solinę karjerą pradėjusi profesionali grafikė Edita Suchockytė bei pianistas Kęstutis Pavalkis. Prie viso to mados namai dar siūlė didžiules nuolaidas Egidijaus Sidaro bei Sonatos Bylaitės kūriniams. Čia buvo galima sutikti nemažai pramogų ir verslo pasaulio atstovų, tarp kurių - stilistus Astą Valentaitę ir Mantą Petruškevičių, verslininkes Astą Dagilienę bei Eriką Stankevičiūtę, Ireną Marozienę. Mados namų vadovė Jolanta Mikalajūnienė džiaugėsi pavykusiu vakaru ir  išsidavė, kad dauguma šiemet į saloną užsukusių svečių atvyksta su tikslu įsigyti tam tikrą prekę.

Salonas „Šapokliak“ kvietė žaisti su muilo burbulais, kurių fone buvo galima matyti drabužių, papuošalų bei šviestuvų kolekcijų pristatymus. Tarp gausybės burbulų vyko ir žaismingas vakarėlis, kuriame susipynė mada, stilius, ekstravagantiškumas, klasika ir dar daug kitų dalykų.

Čia originaliai buvo pristatytos net kelios kolekcijos, tarp kurių - Viltės Stabingienės kurti jaukūs ir dekoratyvūs šviestuvai, Ritos Krinickaitės kolekcija „Dykumos vėjo genamos...“, kuria buvo skatinama atkreipti dėmesį į kintančią gamtą. Čia taip pat pasirodė Jelenos Vainorės ir Sandros Mockutės kurti modeliai kolekcijai „The Lost Ship“. Pasak kolekcijos autorių, tai - laivas dugne, iš kurio matosi daugiau, nei aprėpia žmogaus akys. Originalumu nustebino dizainerė Ruzanna Bagdasarian Stiliaus naktyje pristačiusi rytiečių charizmos įkvėptą vyrams „365 Dao“.

Žaismingai pasipuošusi salono vadovė Jurga Stabingytė-Paršelienė stengėsi pakalbinti kone kiekvieną lankytoją, kvietė užsukti, išgerti taurę vyno, užkąsti.

Į audringą mados šventę Stiliaus nakties lankytojus įtraukė senamiestyje įsikūrę juvelyrikos namai „Premiere“ – lankytojams išvydo mados pristatymą, kuriame susiliejo Monikos Klupšaitės konceptualus rūbų dizainas ir prabangūs klasikiniai Vytauto Jonučio juvelyrikos dirbiniai. Pasižiūrėti elegantiškų, tačiau stilingų prieskonių turinčių drabužių ir papuošalų derinių atvyko ir Lietuvos krepšinio lygos prezidentas Šarūnas Kliokys su žmona Nijole, advokatas Leonas Virginijus Papirtis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.