Stiliaus nakties oficialiame atidaryme prie madingų naktinėtojų prisijungė ir A. Zuokas su žmona Agne

Ketvirtadienio vakarą Vilnius tapo 20-ąja mados sostine ir susivienijo su madingiausiais pasaulio miestais. Vilnius, kartu su Paryžiumi, Niujorku ir Milanu švenčia didžiausią metų mados renginį Stiliaus naktį. Madingi naktinėtojai iki vidurnakčio mėgavosi stilingomis šventės staigmenomis ir dar nematytomis drabužių kolekcijomis.

A. Zuokas su žmona Agne.<br>R. Danisevičius
A. Zuokas su žmona Agne.<br>R. Danisevičius
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2012-09-07 11:14, atnaujinta 2018-03-16 21:54

Į oficialų Stiliaus nakties renginio atidarymą mados ir stiliaus centre „Europa” atvykęs sostinės meras Artūras Zuokas ir jo žmona Agnė visada yra arti mados. Jų šeimai priklauso kelios drabužių parduotuvės, o A. Zuokienės mama ilgus metus dirbo Vilniaus modelių namuose, todėl moteris nuo mažų dienų žino, ką reiškia geras stiliaus pojūtis.

“Atvykę į Vilnių užsieniečiai sako, kad šis miestas yra gražus, turi savo stilių, o miesto žmonės dailiai atrodo. Žinote, aš palyginsiu miestą ir moterį. Tiek miestas, tiek moteris turi save prižiūrėti, kad gražiai atrodytų. Esu laimingas, kad Vilnius prisijungė prie didžiųjų mados sostinių ir kartu švenčia Stiliaus naktį”, - sakė meras A. Zuokas. “Džiaugiuosi, kad man tenka nuo mažens vis prisiliesti prie mados. Noriu pritarti garsiam rusų raštytojui Fiodorovui Dostojevskiui, jog grožis išgelbės pasaulį. Tačiau žinokite, kad meilė yra visos kūrybos varomoji jėga”, - kalbėjo A. Zuokienė.  

Tuo pat metu mados ir stiliaus centre „Europa” pristatytos naujai duris atvėrusios pasaulinio garso prekių ženklų „Karen Millen”, „Pennyblack”, „Marella”, „Coccinelle”, „Strellson” parduotuvės, atnaujinti drabužių salonai „Apranga”, „Aprangos galerija”. Naujai atidarytame restorane „Park” šventės lankytojai galėjo paskanauti gardžių užkandžių ir šampano.

Stiliaus naktis, kaip ir anksčiau, taip ir šiais metais buvo dviejų dalių. Pirmoji dalis buvo skirta visiems vilniečiams ir miesto svečiams. Jie lankėsi senamiesčio parduotuvėlėse bei salonuose, gurkšnojo šampaną ir dairėsi dailių drabužių, kuriuos tą vakarą galėjo įsigyti su nuolaida.

Kviestiniai svečiai ir  bilietus įsigiję mados mylėtojai su naujausiomis rudens sezono kolekcijų naujienomis susipažino uždarame renginyje, kuris vyko autentiškame ir prašmatniame „Pirklių klubo“ pastate. Susirinkę mėgavosi šampanu ir „Virtuvės mitų griovėjų“ pagamintais šokoladiniais rankų darbo saldainiais iš aukščiausios kokybės belgiško šokolado su valgomomis samanomis ir aukso plokštelėmis.

Stiliaus nakties renginį iš Pirklių klubo buvo galima stebėti ir internetu – kolekcijų pristatymai buvo tiesiogiai transliuojami lrytas.lt svetainėje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.