Mados ekspresas: „Gucci“ kolekcija Milane išsiskyrė saikinga prabanga (video)

Milanas žino – „Gucci“ klientės įvaizdis visada atvirai dvelkia sofistikuota itališka prabanga. O tai reiškia, kad ant podiumo pirmiausia akina kilminga asmenybė, pasitikinti savimi, „donna di classe“ (it. elegantiška aristokratiška moteris), kurios garderobas labiau primena aukštosios, ne pret-a-porter mados podiumą. Paprastai jauna paveldėtoja kvapą gniaužia drabužių ir aksesuarų brangumu, medžiagų kokybe, papuošalų spindesiu.

"Gucci" 2013 metų pavasario ir vasaros kolekcija.<br>"Reuters"
"Gucci" 2013 metų pavasario ir vasaros kolekcija.<br>"Reuters"
Daugiau nuotraukų (1)

Jurga Jurkevičienė

Sep 20, 2012, 2:10 PM, atnaujinta Mar 16, 2018, 4:26 PM

Šįmet italė F. Giannini mato kitokią moterį. Jos įvaizdis ne perša, o subtiliai slepia individualybę. Moters tikslas - ne atvirai, kaip anksčiau, pasauliui parodyti savąjį „ego“, nors būtent tai būdinga kilmingų Italijos šeimų įpėdinėms, o susilieti su minia.

„Gucci“ mados namų klientė savąjį „aš“ kitą vasarą paslėps po spalvomis, kurios Milane šį rudenį buvo pavadintos „fetišistinėmis electric“. Tai ryškumu spinduliuojančios, beveik fluorescencinės koralo, raudonų gvazdikų, turkio, smaragdo, safyro, rubino spalvos. 

Kitą vasarą „Gucci“ moterys savo ryškiaspalvei spintai suteiks ir subtilų retro prieskonį. Septyniasdešimtųjų metų stiliaus japoniško kirpimo tunikos, margintos gėlėmis, dvelkė atostogų kruiziniame laive nuotaika, aristokratiški pižamų stiliaus kelnių kostiumai žavėjo lengvais aukščiausios kokybės audiniais.

Iš pirmo žvilgsnio griežto kirpimo švarkai ir ilgi sijonai dailiai pabrėžė moters kūno linijas. Gilios nugaros iškirptės kokteiliui skirtuose vakaro drabužiuose pabrėžė liekną taliją ir sėdmenų linkį.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.