Buvusi futbolininiko M. Balotelli mergina neatsisako modelio darbo net būdama šeštą mėnesį nėščia (video)

Dar vasarą viso pasaulio žiniasklaida viešai aptarinėjo Italijos futbolo rinktinės aso Mario Balotelli buvusios draugės Rafaellos Fico suapvalėjusį pilvuką. Nepaisant to, kad apie nėštumą supermanekenė garsi sužinojo praėjus kelioms savaitėms po to, kai pora išsiskyrė, žinią, kad jo buvusi mergina laukiasi, žinomas sportininkas priėmė su didžiausiu džiaugsmu.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 24, 2012, 7:03 PM, atnaujinta Mar 16, 2018, 2:54 PM

Akivaizdu, kad skaičiuodama paskutinius mėnesius iki gimdymo garsi manekenė jaučiasi puikiai. Daugelį savo gerbėjų ji nustebino, kai šiuo metu Italijoje vykstančioje Milano mados savaitėje užlipo ant podiumo pristatyti apatinių drabužių kolekcijos. Moteris net nesistengė pridengti pilvuko, o atvirkščiai - parodė, kad nėščia moteris taip pat turi teisę gražiai atrodyti su bikiniu.

R. Fico turėtų gimdyti gruodžio viduyje. Ji jau ne kartą užsiminė, jog viliasi, kad būsimas mažylis suartins judviejų santykius ir pora susitaikys.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.