Rudenį drabužinėje karaliaus nemirštanti elegancija ir spalvingi šiaurietiški raštai

Atvėsus orams, daugelis iš naujo pertvarko savo drabužių spintą, papildo ją naujais sezono akcentais bei madingomis detalėmis. Klausimas „ką apsirengti?“ kamuoja ne tik puoštis mėgstančias dailiosios lyties atstoves, bet ir stilingus, mados naujienas sekančius, vyrus. Spaudžiant pirmajam šaltukui garsiausi drabužių dizaineriai skuba į pagalbą ir pataria kaip neapsirinkti ir pasirinkti tai, ką vilkėdami tikrai atrodysite madingai.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 3, 2012, 2:03 PM, atnaujinta Mar 16, 2018, 9:36 AM

Garsus Brazilijos modelis Gisele Bundchen šį sezoną eleganciją vertinančioms moterims pataria rinktis šviesius baltos spalvos pustonius bei sodrias pilką, rudą, mėlyną bei violetinę spalvas. Pasak „Esprit“ veidu tapusios manekenės, susagstomi megztukai, lengvai krentančios palaidinės, juodos odos akcentai bei stilingi siauri dirželiai kiekvienai padės atrodyti žaviai tiek einant į darbą, tiek sutikus pavakarieniauti su draugais.

Mėgstančios laisvesnį stilių ir nenorinčios būti pilkomis pelytėmis, šį rudenį galės save išreikšti dėvėdamos spalvingus, įmantriais raštais dekoruotus drabužius. Dizaineriai siūlo atkreipti dėmesį į šiaurietišką stilių ir idėjų semtis iš Aliaskos gyventojų garderobo. Šilti, kontrastingų spalvų megztiniai, masyvūs šaliai, ryškiaspalvės kelnės – visa tai turėtų pamėgti šiuolaikiško, stilių ir patogumą vertinančios, moterys. Laisvalaikiui mados ekspertai rekomenduoja rinktis klasikinius marškinius, patogius megztukus, paprasto kirpimo sukneles, aptemptas kelnes. Natūralių pustonių spalvinę gamą verta paįvairinti kontrastingais raudonais, geltonais, žaliais ir mėlynais akcentais. Tai įvaizdžiui suteiks gyvumo ir įneš nutrūktgalviško vėjavaikiškumo prieskonį.

Stilingais mados akcentais šį sezoną taps skrybėles, platūs šalikai, įmantriais raštais dekoruoti audiniai, didelis dėmesys skiriamas nedidelėms, originaliais užsegimais dekoruotoms, rankinėms.

Vyrams dizaineriai siūlo nepamiršti megztinių su gobtuvais, dažniau sluoksniuoti drabužius, naudoti originalias detales. Stilingu akcentu gali tapti ir paraitoti džinsai,ir iš po striukės išlindusios megztinių rankovės ar ryškiaspalvės kojinės.

Siekiantys oficialesnio įvaizdžio turėtų rinktis neutralius atspalvius: juoda, pilką, tamsiai mėlyną. Drabužių kūrėjai siūlo atidžiau rinktis švarką ir nebijoti žaismingų derinių su kitos spalvos kelnėmis, puošniais kaklaraiščiais, spalvingais šalikais. Atvėsus orams vertėtų rinktis šiltas ir kūnui jaukias medžiagas, tokias kaip medvilnė, flanelė ar vilna.

Laisvalaikio drabužiuose dominuos klasikiniai žemės bei medienos pustoniai derinami su žalia, įvairių atspalvių mėlyna ir rudeninėmis – raudona, oranžine, geltona – spalvomis. Mėgstantys ryškias spalvas turėtų išbandyti jūra dvelkiantį marinistinį stilių ir įsigyti šiaurietiško tipo puspaltį, ekstravagantišką megztuką, nepamiršti jaukių ir stilingų akcentų.

Mados ekspertai primena, kad nesvarbu, kokį stilių pasirinktumėte, svarbiausia nebijoti eksperimentuoti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.