N. Bunkė šią žiemą puošis vyro sumedžiotų bebrų kailiais

Scenos žvaigždė Natalija Bunkė ne tik spėja pradžiuginti savo gerbėjus muzikiniais kūriniais, auginti sūnų Kristupą, pasirūpinti vyru Danieliumi, bet ir pasidomėti naujausiomis mados tendencijomis. Natalija atviravo – jos drabužinė vis pasipildo naujais rudeniniais apdarais.

„Vyras sumedžiojo daug bebrų. Iš jų kailio stilistas Ruslanas Rybakovas pasiųs man kailinius. Kailis jau apdirbtas ir nudažytas, beliko juos nuvežti į siuvyklą. Bus labai smagu jais vilkėti, nes visada prisiminsiu, kad jie pasiūti iš vyro sumedžiotų bebrų kailio“, - šypsojosi Natalija.<br>T. Bauras
„Vyras sumedžiojo daug bebrų. Iš jų kailio stilistas Ruslanas Rybakovas pasiųs man kailinius. Kailis jau apdirbtas ir nudažytas, beliko juos nuvežti į siuvyklą. Bus labai smagu jais vilkėti, nes visada prisiminsiu, kad jie pasiūti iš vyro sumedžiotų bebrų kailio“, - šypsojosi Natalija.<br>T. Bauras
Daugiau nuotraukų (1)

Beatričė Jurevičiūtė

Oct 5, 2012, 10:25 AM, atnaujinta Mar 16, 2018, 8:25 AM

Įpusėjus rudeniui vaikščiodama po parduotuves atlikėja pirmiausia žvalgosi į megztinius ir tampres. Trumpas sukneles ir sijonus rudenį bei žiemą norisi vilkėti vis rečiau – per šalta.

„Nors mados žurnalus nėra laiko vartyti, naujausias mados tendencijas aš žinau. Vyrauja odos ir trikotažo deriniai. Drabužiai puošiami užtrauktukais. Labai įsiminė dizainerio Alexandro McQueeno kolekcija“, - portalui lrytas.lt sakė Natalija.

Viešėdama užsienyje N. Bunkė nepraleidžia progos ką nors įsigyti svečioje šalyje, nes ten - gerokai didesnis drabužių, avalynės ir aksesuarų pasirinkimas.

„Būna ir taip, kad pasižiūriu modelį ir drabužį pasisiuvu pati. Vyras juokaudamas prašė, kad ir jam ką nors pasiūčiau. Deja, bet man vyriškus drabužius sunkiai sekasi siūti. Tiesa sūneliui esu pasiuvusi ne vieną drabužėlį puoštą smagiomis vaikiškomis detalėmis“, - pasakojo N. Bunkė, atvykusi į drabužių parduotuvės „Denim Dream“ atidarymą.

Pirkdama kasdienius drabužius Natalija stilisto paslaugų neprašo: „Aš turiu savo nuomonę, todėl man visai nereikia, kad man kažkas patartų“. Į profesionalus moteris kreipiasi tik tuomet, jeigu ketina keisti sceninius apdarus.

Bene labiausiai N. Bunkė džiaugiasi tuo, kad žiemą galės pasipuošti naujais vienetiniais kailiniais.

„Vyras sumedžiojo daug bebrų. Iš jų kailio stilistas Ruslanas Rybakovas pasiųs man kailinius. Kailis jau apdirbtas ir nudažytas, beliko juos nuvežti į siuvyklą. Bus labai smagu jais vilkėti, nes visada prisiminsiu, kad jie pasiūti iš vyro sumedžiotų bebrų kailio“, - šypsojosi Natalija.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.