Į Lietuvą atvykusi princesė Charlene - stiliaus ikona?

Pirmadienį į Lietuvą su vyru, princu Albertu II atvykusi Monako princesė Charlene Wittstock (34 m.) – puikus stiliaus pavyzdys. Jos skoniu pasitiki net legendinis dizaineris Karlas Lagerfeldas, o bet kuri suknelė ant liekno jos kūno atrodo tiesiog tobulai.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 16, 2012, 9:36 AM, atnaujinta Mar 16, 2018, 2:16 AM

Buvusi Pietų Afrikos Respublikos (PAR) olimpinė plaukikė prieš pusmetį pakeitė šukuoseną – princesė nusirėžė pusilgius savo plaukus. Tačiau nauja šukuosena iš Charlene moteriškumo neatėmė. Net ir trumpi plaukai bei jos mėgstami vyriško kirpimo švarkai ją daro itin moterišką.

Labiau prie maudymosi kostiumėlių nei prie dizainerių drabužių pripratusi Charlene po vestuvių tikino, kad stengsis išlaikyti savitą stilių. Tačiau jos spintoje gausu ir garsiausių pasaulio mados diktatorių darbų. Vienas iš jų – K. Lagerfeldas, kuriantis „Chanel“ mados namams.

„Charlene mėgsta aiškių linijų drabužius, gal net šiek tiek vyriškus. Tačiau Charlene vilkimi jie atrodo labai moteriškai“, - teigia K. Lagerfeldas.

Pati Ch. Wittstock teigia, kad dizaineris užsimojo iš jos padaryti stiliaus ikoną.

„Jis nusivežė mane į savo mados namus Paryžiuje ir pasakė: „Tu būsi stiliaus ikona. Tu Monakui įpūsi šviežio oro ir modernios prabangos. Tuomet jis manęs paklausė, ar yra kokia aprangos dalis, su kuria norėčiau paeksperimentuoti, ir aš atsakiau, kad tai – smokingo švarkas“, - prisimena princesė.

Toks atsakymas K. Lagerfeldui patiko ir jis padrąsino Charlene nesikliauti stilistais ir pačiai formuoti savo drabužinę.

Monako princas Albertas II ir buvusi plaukikė Charlene susituokė 2011 metų liepos 1 dieną. Ch. Wittstock suknelę puošė 70 tūkstančių spindinčių akmenėlių: 40 tūkst. „Swarovski“ kristalų, 20 tūkst. perlamutru padengtų karoliukų ir 30 tūkst. aukso atspalvio akmenukų. Lemtingąjį „taip“ ji ištarė vilkėdama dizainerio Giorgio Armani suknele.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.