Septynios elegancijos taisyklės

Ne taip ir daug vietų, kur mus sutinka ir palydi pagal protą, o ne pagal išvaizdą. Užtat nemažai žmonių, kurie pasisveikinę ar paspaudę ranką, spėja pamatyti, kaip tas žmogus apsirengęs. Todėl derėtų įsidėmėti vieną labai paprastą taisyklę: būkite graži visada, rašo superstyle.ru. Tai ir stimulas rinktis labiausiai tinkamus drabužius. Be to, vertėtų pasinaudoti britų auksine taisykle: „Geriau rengtis per daug kukliai, nei per daug puošniai“. Sutikite, kad geriau ateiti į iškilmingą priėmimą apsirengus paprasto stiliaus kostiumėliu nei susitikti su drauge kavinėje prie arbatos puodelio pasipuošus vakarine suknele.

Verta įsidėmėti, kad puošnūs rūbai tinka tik išskirtinėms progoms.<br>123rf
Verta įsidėmėti, kad puošnūs rūbai tinka tik išskirtinėms progoms.<br>123rf
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2012-10-30 15:47, atnaujinta 2018-03-15 18:57

2. Niekada nekopijuokite kitų aprangos stiliaus. Nesvarbu, ar tai būtų žinomas šou verslo atstovas, dainininkė, prezidento žmona ar kino žvaigždė.   3. Pirmiausia reikia atkreipti dėmesį į drabužio audinį ir pasiuvimo kokybę. Viskas turi būti priderinta prie jūsų fizinių duomenų.   4. Pasistenkite nešioti kuo mažiau papuošalų. Geriau nešiokite vieną išraiškingą žiedą, nei penkis abejotino dizaino juvelyrinius dirbinius.   5. Venkite į akis krentančių aksesuarų.   6. Nepulkite į kraštutinumus: koketiškos ar be kompleksų moters įvaizdis netinka tikrai moteriai, o vyrai gali suklysti pasirinkę puošeivos ar narcizo įvaizdį.   7. Įsidėmėkite, kad prižiūrėtas kūnas ir teisingai pasirinkti drabužiai bei avalynė – svarbiausia elegancijos sąlyga.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.