Makiažo meistrė L. Bytautaitė šį rudenį siūlo sodrias spalvas

„Rudenį – viskas gražu. Norite stiliaus harmonijos? Derinkite makiažo spalvų paletę su šaltojo sezono drabužių kolekcijomis. Rudenį ir žiema rinkitės sodresnius dekoratyvinės kosmetikos atspalvius. Jie puikiai derės prie prigesintų spalvų apdarų“, - įsitikinusi makiažo meistrė Lilija Bytautaitė.

Daugiau nuotraukų (1)

Beatričė Jurevičiūtė ("Stilius plius")

Oct 31, 2012, 9:50 PM, atnaujinta Mar 15, 2018, 6:16 PM

Vizažistė siūlo rinktis aukso, bronzos, koralo ir žalsvas spalvas. Antakius derėtų palikti natūralios formos, tačiau juos būtina simetriškai sutvarkyti.

Dar 1920 metais mados viršūnėje karaliavęs “vamp” stilius populiarus išliko iki šių dienų. L. Bytautaitė sako, kad taip yra todėl, kad dūminį akių makiažą yra nesudėtinga pasidaryti ir pačioms namuose.

Lūpų pieštukas – profesionalaus vizažisto kosmetikos krepšelyje visada privalo būti. Jis leidžia pakoreguoti lūpų formą, o lūpų dažai ilgiau išlieka ryškūs. Nors praėjusio amžiaus aštuntajame dešimtmetyje moterys naudojo rudos spalvos lūpų pieštuką ir skaidrų blizgį, L. Bytautaitė sako, kad lūpų pieštukas ir lūpų dažai turi būti tokio pačio atspalvio: „Lūpas pirmiausia patepkite kremine pudra, o tada jas pakoreguokite pieštuku. Galiausiai paryškinkite lūpų dažais. Kreminė pudra padės dažams ilgiau išsilaikyti ant lūpų“.

Skruostus makiažo meistrė siūlo pagyvinti rausvais skaistalais, jie veidą padaro išraiškingesnį ir suteikia tinkamą formą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.