Neturi kuo apsirengti? Įsitaisyk elektroninę drabužinę

Kaip gera būtų ryte nesigadinti nuotaikos pačia niūriausia moterų bėda ir atidarius spintą vėl neatsidusti: „Neturiu kuo apsirengti”. Dar šaunu būtų parduotuvėje neprisipirkti drabužių, kurių niekaip neįmanoma suderinti su jau turimais.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 1, 2012, 6:37 PM, atnaujinta Mar 15, 2018, 5:58 PM

Programėlių išmaniesiems telefonams bei kitiems prietaisams kūrėjai sumąstė, kaip moterims padėti šias bėdas išspręsti. Jie sukūrė elektroninės drabužinės programėles. Paprasta ir patogu. Tereikia turimus drabužius bei aksesuarus nufotografuoti, surūšiuoti ir net neišlipus iš lovos galima derinti, ką su kuo vilkėti. Štai pasirenki batus, atsiverti palaidinių skyrelį, peržiūri, kas dera prie jos iš kelnių ar sijonų skyrelio. Tuomet pasirenki papuošalus ir jau pasiruošusi!

Pateikiame populiariausių elektroninių drabužinių programėlių penketuką.

„StyleBook“

„TouchCloset“

„Netrobe“

„Pose“

„Cloth“.

Beje, elektroninę drabužinę galima susikurti ir pačioms naudojant “Paint Shop Pro 7” ar “Windows Explorer” programą. Tačiau čia jau prireiks ne stiliaus, o technologinių žinių…

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.