Mados ekspresas: „Emporio Armani“ laikrodžių kolekciją įkvėpė šv. Kalėdos

Specialiai lrytas.lt, Milanas

Daugiau nuotraukų (1)

Jurga Jurkevičienė

Nov 4, 2012, 8:50 AM, atnaujinta Mar 15, 2018, 5:11 PM

Naujausia dizainerio Giorgio Armani laikrodžių vyrams ir moterims kolekcija „EA Blue Collection“ dvelkia sofistikuota, tačiau neakinančia prabanga. Šio dizainerio klientai – tai vidutinių ir aukštesnių už vidutines pajamų klasės atstovai, kurie paprastai naujo modelio laikrodį įsigyja kasmet. Tai daugiau mados tendencijų, nei tradicijų ir atviros prabangos gerbėjai.

G. Armani aksesuarus dievina žmonės, kurių žvilgsnio niekada nepatrauktų ekstravagnatiškos „Cesare Paciotti“ laikrodžių formos, itin provokuojantys „Dolce&Gabbana“ ciferblato ir dirželio spalvų sąskambiai, nei „Blumarine“ dizaino romantika.

G.Armani klientai mėgsta išsiskirti ne atvirai provokuodami, o subtiliai ištirpdami minioje. Jiems labiausiai rūpi laikmečio tendencijų atspindys ir, žinoma, tobulas kokybės bei kainos santykis.

Italų elegancijos karalius atvirauja, kad kurdamas šio svarbaus aksesuaro, kuris lemia vyro ir moters nuotaiką kiekvieną dieną, dizainą šįmet jis labiausiai mąstė apie šventes. Kūrėją įkvepianti šventė – Kalėdos. Todėl būtent ji lėmė tai, kad laikrodžių modeliai – šventiški.

Štai apvalių ir kampuotų formų laikrodžių formos ne tik atspindi svarbiausią šios žiemos technofuturistinę tendenciją, bet ir žavi keistais sąskambiais –pavyzdžiui, subtilių tonų ciferblatai atsidūrė prabangaus spindinčio plieno ir dailių formų krokodilo odos fono.

Vyriškų laikrodžių ciferblatuose romėniškus skaičius pagyvina kristalo inkliuzai, o moteriško laikrodžio dizaine svarbus ne tik formalus tikslumas, bet ir švelnios romantiškos dirželių formos. Armaniška elegancija harmoningai dera su metropolijų karjeros moters kasdieniniu garderobu.

Armaniškos elegancijos Šv. Kalėdų metu tikrai vargu ar pavyks atsisakyti. Dizainerio stiliaus gerbėjai – subtilią eleganciją vertinantys moterys ir vyrai savo partneriams įteiks dovaną, kurioje dominuos modeliuotojo stilių atspindinti ministeriška mėlyna spalva. Be jos ir „Emporio Armani“ žiemos drabužių bei avalynės ir rankinių kolekcija būtų neįsivaizduojama.

Paskutinis ir svarbiausias šių metų akcentas – brangus aksesuaras ant vyro ir moters rankos. Būtent jis taps švenčių nuotaiką užtikrinčiu dvasios užtaisu.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.