„Siemens“ arena virsta J. Statkevičiaus podiumu

Savaitgalį „Siemens“ arena po truputį virsta visiškai neatpažįstama erdve. Čia jau nuo šeštadienio darbuojasi gausus būrys žmonių, areną verčiančių neatpažįstama erdve, pritaikyta pirmadienį vyksiančiam dizainerio Juozo Statkevičiaus 2013 metų pavasario ir vasaros kolekcijos pristatymui.

„Siemens“ arenoje jau ruošiamasi J. Statkevičiaus kolekcijos pristatymui.<br>R. Danisevičius
„Siemens“ arenoje jau ruošiamasi J. Statkevičiaus kolekcijos pristatymui.<br>R. Danisevičius
Daugiau nuotraukų (1)

Liuminata Mickutė

Nov 5, 2012, 10:06 AM, atnaujinta Mar 15, 2018, 4:52 PM

„Visa salė tiesiog naujai perstatoma. Statomi iš visų Baltijos šalių suvežti prožektoriai. Pats patikrinau, ar gerai viskas matysis iš visų pusių. Galiu patikinti, matomumas puikus iš visų sėdimų vietų. Iš aukčiau dar geriau matosi. Bus puikus reginys. Padariau viską, kad atvažiavusieji vienai dienai į Vilnių net neįtartų, kad čia liūdnas, tylus, mažas miestelis“, - tikina J. Statkevičius.

Renginio leitmotyvas bus J. Statkevičiaus vardu pavadinti kvepalai. Šie kvepalai švenčia penkerių metų gimtadienį. Šia proga Juozas atnaujino jų flakoną: matinis tapo blizgus, pakeistas ir šriftas.

„Viskas geriau nei puikiai paruošta, nors galvoje panika, košmarai, įtampa. Tiksliau - nerimas“, - jaudulio prieš kolekcijos pristatymą neslėpė J. Statkevičius.

Dizaineris tikina, kad nepaisant įspūdingų dekoracijų, šou žavės drabužiais. Renesanso įkvėptoje kolekcijoje - gausu siuvinėjimo, puošybos, sudėtingų siluetų.

„Kolekcija bus solidi, bet kartu ir chuliganiška“, - tikina jis.

Pirmadienį J. Statkevičius pristatys ir vyrams skirtų drabužių. Vieną iš vyriškų modelių pristatys „Jean Paul Gaultier“ ir „John Galliano“ veidas, vienas garsiausių modelių pasaulyje, tačiau jo pavardės J. Statkevičius kol kas atskleisti nenori.

Bilietų į J. Statkevičiaus kolekcijos pristatymą dar galima įsigyti „Tiketoje“. Bilietų kaina - 62 - 82 Lt.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.