Apie Vilniuje pristatytą J. Statkevičiaus kolekciją rašo ir užsienio žiniasklaida

Akivaizdu, kad pirmadienį Vilniaus „Siemens“ arenoje dizainerio Juozo Statkevičiaus pristatytą 2013 metų pavasario ir vasaros kolekciją galima vadinti reikšmingiausiu metuose mados renginiu Lietuvoje. Praėjus kelioms dienoms po įspūdingo šou vis dar aptarinėjamos įspūdingiausios matytos suknelės, elegantiški kostiumėliai ir blizgantys kombinezonai.

Apie naująją J. Statkevičiaus kolekciją rašo Didžiosios Britanijos dienraštis „Metro Daily“.<br>"Facebook"
Apie naująją J. Statkevičiaus kolekciją rašo Didžiosios Britanijos dienraštis „Metro Daily“.<br>"Facebook"
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 7, 2012, 9:46 PM, atnaujinta Mar 15, 2018, 3:29 PM

Ne ką mažiau įdomesne pokalbių tema tapo ir dizainerio Jeano Paulio Gaultier mylimiausio modelio Benjamino Dukhano pasirodymas, kur ekstravagantiškos išvaizdos prancūzas drąsiai žengė podiumu vilkėdamas provokuojantį, žmogaus anatomiją atspindintį, kostiumą.

Mados pasaulyje žinomo modelio viešnagė Lietuvoje neliko nepastebėta ir pasaulio žiniasklaidos. Apie naująją J. Statkevičiaus kolekciją rašo Didžiosios Britanijos dienraštis „Metro Daily“, pranešimų galima rasti ir JAV, Prancūzijos, Šveicarijos laikraščiuose, interneto platybėse gausu nuotraukų, kuriose įamžintas lapkričio 5-ąją Vilniuje vykęs pristatymas.

Apie J. Statkevičių pasaulio žiniasklaida kalba jau nebe pirmą kartą. Apie jį jau rašė ne vienas laikraštis, madų žurnalas, jo kūrybą pastebėjo ir amerikietiškas „Vogue“ bei jo redaktorė Anna Wintour, pripažinusi, jog lietuvio kurtos suknelės puikiai tinka vilkėti einant į prabangius Holivudo renginius.

Pavasarį vykusiame Kanų kino festivalyje dizaineriui pirmą kartą teko savo kolekciją demonstruoti ir užsienio žvaigždėms. Tuomet drauge su prabangiais „De Grisogono“ papuošalais pristatytus jo kurtus drabužius išvydo dainininkė Janet Jackson, supermodelis Heidi Klum, aktoriai Adrienas Brody, Zacas Efronas, Alecas Baldwinas, Kelly Rutherford, dizainerio Roberto Cavalli žmona Eva ir skandalingai pagarsėjusi viešbučių tinklo „Hilton“ paveldėtoja Paris Hilton.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.