Rinkimų naktį M. Obama vilkėjo seną suknelę

Antrajai kadencijai išrinkto Jungtinių Amerikos Valstijų prezidento žmona Michelle jau per pirmąją kadenciją spėjo įsitvirtinti kaip mados ikona. Mados žurnalistai negaili jai komplimentų, tačiau šių rinkimų naktį neliko nepastebėta sena jos suknelė.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 7, 2012, 9:45 PM, atnaujinta Mar 15, 2018, 3:29 PM

Rinkimų naktį M. Obama vilkėjo vyno spalvos dizainerio Michaelio Korso siūtą suknelę. Ant kelius pridengiančios suknelės Michelle buvo užsivilkusi juodą megztuką ir prie jo priderino tokios pat spalvos smailėjančius batelius su neaukšta pakulne.

Žurnalistai pastebėjo, kad M. Obamos suknelė nebuvo nauja. Su ja ji jau keletą kartų yra pasirodžiusi viešumoje. Šią suknelę ji vilkėjo 2009-aisias per šventę Baltuosiuose rūmuose. Kitą kartą – 2010-aisiais Vašingtone per žiniasklaidos apdovanojimus.

Obamų dukros Sasha (11 m.) ir Malia (14 m.) pasipuošė pūstais sijonais iki kelių, avėjo balerinų tipo lygiapadžius batelius. Malios mėlynas sijonas buvo tarsi priderintas prie tėvo kaklaraiščio.

Michelle per pirmąją B. Obamos kadenciją pagarsėjo savo meile jauniesiems dizaineriams ir jau spėjo tapti viena įtakingiausių personų mados pasaulyje. Būtent ji padėjo išgarsėti iki tol mažai kam žinomiems Rachel Roy, Jasonui Wu (jo kurta suknele Michelle buvo apsivilkusi per B. Obamos inauguraciją 2008-aisiais), Thakoonui, Prabalui Gurungui bei sugrąžino tokius prekės ženklus, kaip „J. Crew“, „Gap“ atgal į mados žemėlapį.  

Dėl to „Runway to Win“ kampanijos metu net 54 proc. kūrėjų savo lėšas skyrė B. Obamai paremti.

Mados pasaulyje nemėgiama B. Obamos konkurento Mitto Romney žmona Ann Romney per rinkiminę kampaniją buvo ne kartą kritikuota. Kartą žiniasklaidai užkliuvo jos „Reed Krakoff“ kurta palaidinė, išmarginta paukščiais. Kandidato į JAV prezidentus žmonos neišgelbėjo nei tai, kad ši palaidinė kainavo beveik tūkstantį dolerių.

Tiesa, kritikos strėlių dėl aprangos rinkimų naktį ji nebesulaukė. Matyt, žurnalistai suprato, kad gulinčio niekas nemuša. Ann tą naktį vilkėjo skaisčiai raudoną suknelę trijų ketvirčių rankovėmis. Prie suknelės ji priderino gan stambų permatomą papuošalą, o prie juodų batelių – tamsų nagų laką.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.