Dizainerė A. Bunikienė: „Elegantiška moteris nesivaiko madų“

Dizaineriai vienas po kito pristato savo kolekcijas ir brėžia ribą, kas šį rudenį madinga, o kas ne. Tačiau dizainerė Audronė Bunikienė užsispyrė madų nediktuoti ir kurti tiesiog elegantiškai moteriai. Savo naujausios kolekcijos ji neskyrė nei šaltajam, nei šiltajam sezonui. A. Bunikienės manymu, elegantiška moteris neturėtų vaikytis madų.

„Moters elegancija - tarsi jos gyvenimo būdas, jos veikla, jos manieros ir, žinoma, aprangos stilius“, - sako drabužių kūrėja Audronė Bunikienė.<br>M. Patašius
„Moters elegancija - tarsi jos gyvenimo būdas, jos veikla, jos manieros ir, žinoma, aprangos stilius“, - sako drabužių kūrėja Audronė Bunikienė.<br>M. Patašius
Daugiau nuotraukų (1)

Liuminata Mickutė

Nov 9, 2012, 4:13 PM, atnaujinta Mar 15, 2018, 2:30 PM

„Mano supratimu, mada turėtų bėgti paskui ją. Moteris savo elegancija ir stiliaus pojūčiu turėtų inspiruoti pačią karalienę madą ir tapti mados įkvėpimo šaltiniu“, - šypteli pati visuomet elegantiškai atrodanti dizainerė.

Kūrėjos manymu, elegantiškai moteriai svetimas vienadieniškumas, todėl jos drabužinėje turėtų puikuotis nepriekaištingai pasiūti rūbai iš gerų kokybiškų audinių, pasižymintys savo išskirtinumu, kaip ir pati jais besipuošianti moteris.

Audronė įsitikinusi - moters elegancija yra ne tik rūbai.

„Tai neatsiejama jos vidaus ir išorės harmonija. Moteris gali vilkėti patį gražiausią ir puošniausią rūbą, tačiau neturint vidinio spindesio ir žavesio, bandymas atrodyti elegantiškai bus tolygus nuliui. Ir priešingai: turtinga vidumi, daug ambicijų ir tikslų turinti įdomi asmenybė, daug siekianti ir, paprastai, pasiekianti, visur spėjanti, be abejonės, prie viso savo užimtumo visur ir visada sugebanti nepriekaištingai atrodyti, tokia moteris, vilkėdama rūbą, atrodys elegantiškai ir net padės išryškinti jos pasirinkto ir vilkimo rūbo grožį“, - sako dizainerė.

A. Bunikienė tiki - elegantiška moteris bet kurioje situacijoje išlieka elegantiška.

„Moters elegancija - tarsi jos gyvenimo būdas, jos veikla, jos manieros ir, žinoma, aprangos stilius“, - sako kūrėja, pastarąją savo kolekciją dedikavusi būtent elegantiškai moteriai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.