Gražiausios pasaulio moterys pristatė seksualią „Victoria's Secret“ kolekciją

Gražiausios pasaulio moterys vienoje vietoje. Tuo pasižymi kasmet vykstantis amerikiečių apatinio trikotažo „Victoria's Secret“ kolekcijos pristatymas. Pusnuogės merginos kaitina vyrų kraują, verčia moteris svajoti, o visa tai apipina įspūdingas šou. Šį kartą - su dainininkais Justinu Bieberiu ir Rihanna.

„Victoria's Secret“ kolekcija.<br>"Reuters"
„Victoria's Secret“ kolekcija.<br>"Reuters"
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 9, 2012, 12:01 PM, atnaujinta Mar 15, 2018, 2:46 PM

Vienas įspūdingiausių pademonstruotų modelių - supermanekenės Alessandros Ambrosio pristatyta „Fantasy Bra“ liemenėlė, vertinama 2,5 mln. dolerių (6,5 mln. litų). Kasmet perkuriama liemenėlė šiais metais buvo papuošta sudėtingomis gėlėmis, pagamintomis iš 5,2 tūkst. masyvių brangių ir pusbrangių akmenų. Tarp brangakmenių buvo ametistai, safyrai, rubinai ir baltieji, rožiniai bei geltonieji deimantai. Prie liemenėlės buvo priderintas kristalais inkrustuotas diržas.

Dviejų vaikų mama (antrąjį ji pagimdė vos prieš šešis mėnesius) A. Ambrosio eidama podiumu neslėpė jaudulio, tačiau tikino, kad dėl jai patikėtos garbės yra labai laiminga.

Ant podiumo pasirodė ir kiti garsūs „Victoria's Secret“ angelai: Miranda Kerr, Candice Swanepoel, Adriana Lima, Karlie Kloss, Magdalena Frackowiak, Jacquelyn Jablonski, Lily Donaldson, Elsa Hosk, Erin Heatherton bei daugelis kitų. Tiesa, dažnai „Victoria's Secret“ kolekcijas pristatančios lietuvės Editos Vilkevičiūtės šį kartą ant podiumo nesimatė.

Šį šou bus galima išvysti ir per "Lietuvos ryto" televiziją.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: ar yra galimybių, kad įvyks pilietybės referendumas?