Jaunos Lietuvos manekenės atsidavė į tarptautinės vertinimo komisijos rankas

Šeštadienį ir sekmadienį sostinės viešbučio duris varsto ne tik čia apsistoti atvykę turistai, bet ir ilgakojės 13-23 metų gražuolės – čia vyksta modelių agentūros „Baltic model management“ organizuojama modelių atranka, kurioje savo laimę bandė keliasdešimt jaunų merginų.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2012-11-25 11:36, atnaujinta 2018-03-15 03:48

Vienos seniausių modelių agentūrų Lietuvoje tokias atrankas organizuoja nuolat, tačiau šis renginys – vienas didžiausių pastaruoju metu. Modelių atrankos finale tarptautinei modelio karjerai renka trylika garsių agentūrų: „IMG“,kuriems priklauso tokios žvaigždės kaip Giselles Bundchen, Mila Jovovich, Liv Tyler, Heidi Klum; Kate Moss atradėjai „Storm“; „Uno“; „M4”, „Wilhelmina“ ir kt.

Šie partneriai rūpinasi pasaulyje jau daugeliui pažįstamų manekenių iš Lietuvos karjera. Tarp jų – Julijos Steponavičiūtė („Max Factor“ pasaulinės reklamos veidas), Agnės Petkutės („GF Ferre“, „Byblos“ reklamos veidas), Aistės Reginos Klivečkaitės, Vikos Volkutės, Svetlanos Lazarevos bei kt.

Modelių peržiūroje dalyvauja manekenės, kurios jau sykį buvo atrinktos į turo per Lietuvą metu. Taip pat – nauji veidai, kurie jau dirba su „Baltic model management“ agentūra.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
REPORTERIS: KT konstatavo, kad R. Žemaitaitis pažeidė Konstituciją