Brazilijoje pristatytas naujas erotinių nuotraukų kalendorius „Pirelli“

Antradienio vakarą Rio de Žaneire vyko spaudos konferencija, kurioje buvo pristatytas kasmet didžiulio populiarumo sulaukiantis 2013 metų „Pirelli“ kalendoriaus pristatymas. Į kalendoriaus, kurio puslapius puošia erotinės garsių modelių nuotraukos, pristatymą atvyko ne tik jo fotografas Steve`as McCurry, bet ir jame pozavusios manekenės. Pasipuošę elegantiškomis suknelėmis jos žengė raudonu kilimu ir noriai pozavo fotografams.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2012-11-28 15:20, atnaujinta 2018-03-15 01:17

Per kelis dešimtmečius kalendoriaus gyvavimo metų jame spėjo nusifotografuoti ne vienas mados pasaulyje žinomas veidas, kurių bene garsiausia – supermanekenė Kate Moss.

Tarp naujame numeryje pasirodysiančių gražuolių – Petra Nemcova, Summer Rayne Oakes, Kyleigh Kuhn, Hanaa Ben Abdesslem, Liya Kebede, Elisa Sednaoui. Neiviena jų nepabūgo apsinuoginti prieš fotografo objektyvą.

„Pirelli“ fotoprojektas, pradėtas įgyvendinti 1964 metais, per tą laiką tapo vienas iš sėkmingiausių ir populiariausių gliancinių leidinių, kur modelius fotografuoja taip pat geriausi pasaulio fotografai. Be to, pastaraisiais metais kalendoriuje buvo galima išvysti ir mados metrų darytas fotografijas: Karlo Lagerfeldto, Terry‘io Richardsono, Mario Testino ir Annie Leibovitz.

Таip pat skirtingais laikotarpiais leidiniui fotografavo Herbas Rittsas, Richardas Avedonas, Patrickas Demarchelieris ir Normanas Parkinsonas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.