Kaune jaunieji mados kūrėjai ragino aukoti globos namų vaikams

Kauno interjero dizaino centre „Artis“ ketvirtadienio vakarą jaunieji mados kūrėjai ir grožio puoselėtojai kviestinę publiką subūrė kalėdinio laikotarpio pradžią Kaune pažymėjusiame stiliaus ir elegancijos vakare „Adore Night“.

Daugiau nuotraukų (1)

Iveta Skliutaitė

Nov 30, 2012, 9:31 AM, atnaujinta Mar 15, 2018, 12:06 AM

Renginyje pasirodė gausus būrys žinomų kauniečių, tarp kurių buvo renginių organizatorė Kristina Kaikarienė, plastikos chirurgas Saulius Vikšraitis, tarptautinių ryšių ekspertė Diana Martinėlė, dainininkas Rolandas Petrikis su žmona Janina, dizaineris Kęstutis Lekeckas, verslininkai Povilas Strolys, Virginija Jakubauskienė, Jovita Mažeikienė.

Svarbiausiu šio vakaro akcentu tapo aukcionas, kurio metu renginio svečiai paraginti rodyti mielaširdingumą. Dalyviams buvo siūloma įsigyti įvairias grožio ir stiliaus paslaugas bei dizainerės Ingos Petrikaitės kurtus išskirtinius aksesuarus.

Aukciono metu surinkti 1160 litų prieš Kalėdas bus perduoti Kauno vaikų globos namams „Atžalynas“. Šių namų direktorė Dalia Pajedienė tvirtino, jog mados kūrėjų gestas jai visiškai netikėtas. Ji džiaugėsi, kad likimo nuskriausti vaikai šventiniu laikotarpiu rūpi ne tik labdaros organizacijoms, bet ir grožį bei stilių kuriantiems jauniems žmonėms.

Renginio metu taip pat buvo galima susipažinti su parfumerijos ir kosmetikos naujovėmis, apžiūrėti išskirtines interjero ekspozicijas. Savo kūrybos darbus pristatė iššūkių nebijantys, tačiau visuomenėje įsitvirtinti dar nespėję mados kūrėjai. Ant podiumo buvo pademonstruotos penkios įvairaus stiliaus drabužių kolekcijos. Jas pristatė dizainerės Vilma Prūsaitytė, Reda Kriščiūnaitė – Paulauskė ir Justina Pociūtė bei po „Sarta Trix“ ir „Freak Factory“ ženklais dirbantys kūrėjai.

Išskirtinius aksesuarus ir papuošalus parodė Eglė Bujauskienė ir I. Petrikaitė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.