Mados ekspresas. Giorgio Armani: „Japonija mane įkvepia“

Moderniame Armani Ginza Tower stiklo prekybos rūme praėjusį savaitgalį linksminosi Tokijaus elitas. Italų dizaineris Giorgio Armani svečius iš Japonijos pakvietė į prabangų vakarą, kurio metu atšventė penkių metų prekybos centro jubiliejų.

Daugiau nuotraukų (1)

Jurga Jurkevičienė

Dec 2, 2012, 7:25 PM, atnaujinta Mar 14, 2018, 10:43 PM

Įspūdingo ultramodernaus dangoraižio projektą G. Armani parduotuvei sukūrė lietuvių kilmės architektas ir artimas dizainerio draugas Massimiliano Fuksas su žmona Doriana. 56 – ių metrų aukščio stiklo bokštas prabangiame Tokijaus rajone išsiskiria modernumu ir elegancija. Pasak architektės Dorianos Fuksas, G. Armani prekybos centras atrodo surrealus ir gniaužiantis kvapą, nes jame panaudotas peršviečiamumo įspūdis, kurį sukuria auksinių lapelių, dengiančių visą fasadą, mirgėjimas. Dieną ir naktį pastatas atrodo vis kitoks.

Pirmuosiuose dviejuose aukštuose įsikūrusios „Emporio Armani“ parduotuvės – didžėjaus kuruojamoje „EA“ erdvėje svečiams buvo patiektas aperityvas. Trečiajame aukšte, kuriame dominuoja vyrams skirta sezono kolekcija, svečiai buvo pavaišinti šampanu. Taip pat Tokijaus eltui buvo pristatyta Milane per praėjusią mados savaitę eksponuota paroda „Eccentrico“ , kurioje – daugiau kaip pusšimtis „Giorgio Armani“ ir „Armani Prive“ kolekcijų modelių ir jų eskizų.

„ArmaniCasa“ erdvėje svečiai galėjo dalyvauti profesionalioje itališko vyno degustacijoje. Tai buvo vienas patraukliausių, Japonijos žiniasklaidą sudominusių, vakarėlio momentų. Paskutiniu metu Italijoje rengiamų enogastronomijos turų žinovai – japonų žiniasklaidos atstovai. „Japonija – ypatingos kultūros valstybė, jos menas ir žmonių būdas visada buvo mano įkvėpimo šaltinis“, - vakarėlio ir parodos atidarymo Armani Ginza Tower vakarėlio metu teigė vienas turtingiausių italų G. Armani.

Šiuo metu, kai Italijos mados rinka kenčia nuo klastočių iš Tolimųjų Rytų antplūdžio, G. Armani renkasi kitą – taikią kovos su padirbtais drabužiais ir aksesuarais būdą. Jis pats plečia rinką į Rytus.

Armani Ginza Tower rūme surengto vakarėlio metu G. Armani pakvietė svečius vakarienei į savo vardo restoraną.

Užtinkrinti vakarėlio jaukumą ir eleganciją dizaineriui padėjo jo žavi dukterėčia ir būsima turto paveldėtoja Roberta Armani.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.