Kontrastų scenoje nevengianti K. Orbakaitė nekeičia tik vieno – šviesios plaukų spalvos

Jei trokšti būti stiliaus pavyzdys, nebūtina šokiruoti ekstravagancija. To pavyzdys – lietuviško kraujo turinti aktorė ir dainininkė Kristina Orbakaitė (41 m.), daug metų savo gerbėjus žavinti paprastu, tačiau elegantišku stiliumi. Ne veltui jai jau du kartus atiteko stilingiausios Rusijos moters titulas.

Dainininkei patinka eksperimentuoti, keisti savo įvaizdį.<br>"Lietuvos ryto" archyvas
Dainininkei patinka eksperimentuoti, keisti savo įvaizdį.<br>"Lietuvos ryto" archyvas
Daugiau nuotraukų (1)

Živilė Barkauskaitė ("Stilius")

Dec 6, 2012, 8:02 PM, atnaujinta Mar 14, 2018, 7:48 PM

Stilingiausios Rusijos moters konkurse, kuriame buvo balsuojama internetu, antroji vieta atiteko dainininkei Alsu, trečioji – aktorei Jekaterinai Gusevai.

Šiuo metu naujagimės Klaudijos krikštynoms besiruošianti K.Orbakaitė apsidžiaugė tokiu įvertinimu.

„Dažniausiai pati rūpinuosi savo stiliumi. Tik fotosesijoms ir vaizdo klipams pasiruošti man padeda profesionalai. Mėgstu užmegzti pažintis su naujais stilistais ir vizažistais, kurie gali pasiūlyti ką nors neįprasta”, – pasakojo lietuviško kraujo turinti Kristina.

Dainininkei patinka eksperimentuoti, keisti savo įvaizdį.

Moteris jau kelis dešimtmečius stebina gerbėjus dailiomis linijomis. Net po trijų gimdymų jos kūnas išliko grakštus.

Dar tik pradėjusi kopti į savo šlovės olimpą devintajame dešimtmetyje Kristina rengėsi kaip padūkusi pankė. Jai tuo metu buvo padaryta cheminė šukuosena.

Vėliau daug keliaudama su savo pirmąja meile muzikantu Vladimiru Presniakovu Kristina ėmė rinktis romantiškesnį įvaizdį.

Tačiau kad ir kokius drabužius rinktųsi, ją visuomet žavėjo paprastumas. Ne vienus metus ji dievino klasikinį stilių. Pieštuko formos sijonai, pastelinių spalvų palaidinės ir akies nerėžiančių spalvų megztukai sudarė didžiąją jos garderobo dalį.

Vis daugėjant solinių koncertų Kristina ėmė rengtis puikias kūno linijas pabrėžiančiais drabužiais. Tiesa, jos kukloka suknelė per „The World Music Award 2000” apdovanojimų ceremoniją Monake buvo aršiai supeikta Rusijos mados kritikų.

K.Orbakaitė scenoje mėgsta kontrastus: ją galima pamatyti dėvinčią ir sportinio stiliaus rūbus, ir su klasikiniu švarku seginčią balerinos sijonėlį, o kartais gundomai įsispraudusią į odinę suknelę. Garsenybių renginiuose dainininkė dažniausiai pasirodo pasipuošusi rafinuotomis vakarinėmis suknelėmis, kailiais.

Kasdieniame gyvenime Kristinai svarbiausia patogumas ir paprastumas, todėl į interviu su žurnalistais, šeimos šventes ji eina vilkėdama dalykinio stiliaus drabužius.

Atlikėja išlieka konservatyvi tik dėl plaukų – ji visuomet yra blondinė. Kirpčiukai ir garbanos yra jos šukuosenų eksperimentų riba.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.