Dizainerės V. Jakučinskaitės mūzos - dukros Veronika ir Ieva

Drabužių dizainerės Viktorijos Jakučinskaitės (31 m.)dukterys Ieva (8 m.) ir Veronika (5 m.) jau puikiai pažįsta modelio darbą. Motinos kolekcijas nuolat pristatančios mergaitės be baimės pozuoja fotografams ir vaikšto podiumu.

Daugiau nuotraukų (1)

Laura Čaplinskaitė ("Stilius")

Dec 12, 2012, 1:11 AM, atnaujinta Mar 14, 2018, 4:58 PM

Naujoje V. Jakučinskaitės kolekcijoje – šventinės suknelės mergaitėms.

Kalėdinę kolekciją mažosioms damoms sukūrusi dizainerė pozuoti fotosesijoje pasikvietė savo dukteris ir kelias jų drauges.

Dizainerė su mažaisiais modeliais per fotosesiją stengėsi dirbti tarsi žaisdama. Mergaitės puošė eglutę, gėrė arbatą ir krykštaudamos noriai pozavo fotografui.

„Mažos mergaitės nori būti kuo labiau suaugusios, tad šis žaidimas joms patiko. O man patinka, kad modeliai – ne profesionalūs, tad gaudėme nesumeluotas emocijas”, – pasakojo dizainerė.

Per fotosesiją buvo momentų, kai mažosios manekenės sutrikdavo – pradėdavo kūprintis, dirbtinai šypsotis. Tačiau galiausiai mergaitėms pavyko atsipalaiduoti, mat žaidė ne tik su seserimi, bet ir su geriausiomis draugėmis Leticija bei Aiste.

Pirmą kartą V. Jakučinskaitės dukterys modeliais tapo prieš kelerius metus, kai dizainerė pristatė pirmąją „Tiulio fėjų” kolekciją. Tuomet ant podiumo su atžalomis pasirodė ne viena garsi moteris, tarp kurių – dainininkės Elena Puidokaitė-Atlanta, Ingrida Martinkėnaitė, Skaistė Steikūnaitė.

Ieva ir Veronika dažniausiai noriai demonstruoja mamos sukurtas sukneles, nors vyresnėlė kartais nenori fotografuotis. Tokiais atvejais nepadeda nei prašymai, nei liepimai. O štai mažoji Veronika be kaprizų matuojasi naujas sukneles ir staiposi priešais veidrodį.

„Jaunėlei visuomet rūpi, kokią suknelę ji rengsis į darželį. Veronikai taip patinka naujos suknelės, kad kelnes ir paprastus marškinėlius jai sunkiai apvilksi”, – pasakojo dizainerė.

V. Jakučinskaitė pritartų, jei ateityje dukterys taptų profesionaliais modeliais. Juk visos svajoja įamžinti savo grožį ir jaunystę.

Viktorijos dukros – ne tik mamos modeliai, bet ir jos kolekcijų įkvėpėjos. Būtent gimus Ievai dizainerė pradėjo siūti rūbus vaikams.

„Visada norėjau, kad mano mergaitė būtų kitokia. O šventiniai drabužiai, kuriuos tuomet galėjau rasti parduotuvėse, man netiko – jie buvo sintetiniai, pigių ir nekokybiškų audinių, senamadiški.

Tuomet vaikų drabužiams pradėjau skirti tiek pat dėmesio kiek ir suaugusiųjų. Gimus Veronikai atsirado mano prekių ženklas „Tiulio fėjos”, o kolekcijos motinai ir dukteriai tapo mano vizitine kortele”, – paaiškino mados kūrėja.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.