Vilniečių gatvės stilius: trumpi sijonai ir pūkinės striukės

Nors Vilnius - ne Milanas ar Niujorkas, kuriuose gyventojai rinkdamiesi drabužius parduotuvėse paiso ne patogumo, o naujausių mados tendencijų, atšalus orams sostinės damos nepamiršta, kad stilingai atrodyti reikia ir šaltuoju sezono metu.

Sostinės gyventojų gatvės stilius.<br>J. Stacevičius
Sostinės gyventojų gatvės stilius.<br>J. Stacevičius
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Dec 14, 2012, 3:48 PM, atnaujinta Mar 14, 2018, 3:23 PM

Jeigu užsieniečiai apsilankytų Vilniuje gruodžio mėnesį, kuomet temperatūra lauke yra minusinė, nustebtų – kai kurios vilnietės apsnigtomis sostinės gatvėmis vaikšto avėdamos demisezoninius batelius, dėvi trumpus sijonus ir visai nebijo peršalti.

„O kam slėpti ilgas dailias kojas po šiltomis kelnėmis ir ilgais žieminiais paltais? Ir žiemos metu reikia demonstruoti tai, ką turi gražiausio!“ – būtent taip pasakytų tos moterys, kurioms jų pačių įvaizdis rūpi kur kas labiau nei medikų perspėjimai atšalus orams rengtis taip, kad būtų išvengta peršalimo ligų.

Tos sostinės gyventojos, kurios trumpus sijonus ir sukneles palieka pavasariui ir vasarai, drabužių ansamblį pagyvina ryškiaspalviais šalikais ir kepurėmis – tuomet ir šiltos pūkinės striukės neatrodo taip nuobodžiai.

Portalo lrytas.lt skaitytojams siūlome pasižiūrėti ir įvertinti sostinės Gedimino prospekte įamžintų vilniečių aprangos stilių.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.