Manekenė E. Vilkevičiūtė papuošė Ispanijos „Vogue“ viršelį

Modelis Edita Vilkevičiūtė prie šiais metais nuveiktų darbų gali pasidėti dar vieną pliusiuką, paženklintą „Vogue“ viršeliu. Lietuvė papuošė 2013 metų sausio mėnesio Ispanijos „Vogue“ žurnalo viršelį.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Dec 21, 2012, 2:15 PM, atnaujinta Mar 14, 2018, 11:48 AM

Stilistas Belenas Antolinas Editą aprengė militaristiniu mėlynu „Chanel“ švarkeliu ir raudonomis „Isabel Marant“ kelnėmis. Ant šono sušukuotais, netvarkingai krentančiais plaukais E. Vilkevičiūtę įamžino garsus mados fotografas Patrickas Demarchelieras.

Ispanijos „Vogue“ viršelyje E. Vilkevičiūtė pastarąjį kartą puikavosi dar šių metų kovą.

Visai neseniai - gruodžio mėnesį - Edita papuošė rusiško „Allure“ žurnalo viršelį.

Į garsiausių pasaulio modelių dvidešimtuką patenkanti manekenė iš Lietuvos neseniai tapo ir pusmetinio žurnalo „Antidote Magazine“ viršelio veidu. Gundantis katės žvilgsnis, vėjavaikiškai suvelti plaukai, kailiais ir odiniais drabužiais pridengtas nuogas kūnas – taip atrodo Edita intriguojančiai erotiškoje, 2012-2013 rudens ir žiemos kolekcijas pristatančioje, fotosesijoje.

Supermodelis yra puošęs „Vogue“ žurnalą Prancūzijoje, Graikijoje, Australijoje, Vokietijoje, Rusijoje, Ispanijoje, Kinijoje, ji dirbo su „Numero“, šypsosi iš „Iceberg“ ir „Calvin Klein“ reklamų.

Edita taip pat buvo modelis prestižiniame „Pirelli“ kalendoriuje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.