Naujųjų metų naktį pamirškite juodus drabužius

Net elegantiškiausią juodą garderobą išsirinkusios moterys Naujųjų metų naktį pralaimės ryškių spalvų kostiumėlius ir suknias vilkinčioms vakaro viešnioms. Taip pasitinkant 2013-uosius pareiškė elegancijos karaliumi vadinamas italų dizaineris Giorgio Armani.

„Tamsias sukneles ir kostiumėlius moterys dažnai vilki biure ir tai jau kelia nuobodulį, – sakė G.Armani. – Todėl vakaro metu joms būtina keisti įvaizdį.”
„Tamsias sukneles ir kostiumėlius moterys dažnai vilki biure ir tai jau kelia nuobodulį, – sakė G.Armani. – Todėl vakaro metu joms būtina keisti įvaizdį.”
Daugiau nuotraukų (1)

Jurga Jurkevičienė („Gyvenimo būdas”)

Dec 29, 2012, 6:03 PM, atnaujinta Mar 14, 2018, 8:57 AM

Garsus mados kūrėjas nerekomenduoja šventinę naktį puoštis net juoda suknele. Jis pataria vengti fatališkos moters įvaizdžio, kuris tik kelia liūdesį.

Moterys turi mesti iššūkį aplinkai ir sau. Tai nėra lengva, nes vilkėti ryškią suknelę – visada rizikinga.

Iki šiol ir G.Armani klientės puošdavosi subtilių spalvų drabužiais – kiaušinio lukšto, pilka arba armaniška „greige” (išvertus iš italų k. – pilkos ir kakavos mišinys).

Tad kodėl dizaineris keičia strategiją? „Tamsias sukneles ir kostiumėlius moterys dažnai vilki biure ir tai jau kelia nuobodulį, – sakė G.Armani. – Todėl vakaro metu joms būtina keisti įvaizdį.”

Rizikuoti, provokuoti, išsiskirti – to moko garsus drabužių kūrėjas. Todėl bent jau madą diktuojančiame Milane sunku bus rasti moterį, kuri Naujųjų metų šventei neišsirinks spindinčio apelsinų spalvos drabužio, batelių arba papuošalo.

Naujojoje G.Armani kolekcijoje ši spalva tarsi simbolizuoja optimistinę ateitį.

Per šventes nereikia bijoti spindesio.

Spindinti, žvyneliais ir kristalais dekoruota suknia – naujausias mados klyksmas. Bet ir apelsinų spalvos kostiumėlis, švarkelis ar sijonas – puikus pasirinkimas šventiniam vakarui.

O jei tokiems drabužiams pristigtų pinigų, garderobą galima pagyvinti ryškiaspalviais bateliais, rankine, pirštinėmis arba papuošalais. Apelsinų spalvos detalėmis tinka paryškinti bet kokį drabužį.

Šventiniam ansambliui tinka šilkas, tvidas, pliušas, gabardinas, organza, audinių kailiukas, gipiūras.

Nesvarbu, kokio plonumo drabužio audinys, vis dar lieka madingos neperšviečiamos kojinės.

Ir dar vienas elegancijai, atrodo, prieštaraujantis G.Armani pasiūlymas – prie vakarinių drabužių avėti žemakulnius batelius. Tiesa, jie turėtų būti puošti spindinčiais kristalais arba lakuotomis detalėmis.

O kokius papuošalus rinktis? Itin modernius. Jie bet kokio amžiaus moteriai suteikia jaunatviškumo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.