Violetinės spalvos vyriški marškiniai atbaido moteris

Žinia, pirmąjį įspūdį apie žmogų dažniausiai susidaroma pagal jo išvaizdą. Tyrėjai nustatė, kad drabužių spalva – vienas iš pagrindinių veiksnių, susidarant vienokią ar kitokią nuomonę apie žmogų, rašo „The Telegraph“.

Violetinės spalvos vyriški marškiniai gali atbaidyti moteris.<br>123rf
Violetinės spalvos vyriški marškiniai gali atbaidyti moteris.<br>123rf
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 1, 2013, 9:17 AM, atnaujinta Mar 14, 2018, 2:02 AM

Tyrimo metu paaiškėjo, kad violetinės spalvos vyriški marškiniai gali atbaidyti moterį. Ir tik 36 proc. sutiktų susitikinėti su vyru, mėgstančiu violetinės spalvos drabužius. Apie 28 proc. iš 2000 respondenčių, dalyvavusių apklausoje, tvirtino, kad atsisakytų eiti į pasimatymą su vyru, vilkinčiu violetinės spalvos drabužiais. Tokių išrankių vyrų buvo vos 14 proc.

Žinia, moterys atkreipia labai didelį dėmesį į vyro drabužius. Net 60 proc. respondenčių vyro drabužių spalva joms yra pagrindinis veiksnys užmezgant santykius. Be to, 17 proc. moterų svarbu vyro kirpimas, o 9 proc. – avalynė.

Už klasikinius, baltos spalvos vyriškus marškinius pasisakė 13 proc. respondenčių, o žydros ar rožinės spalvos marškiniai patinka atitinkamai 11proc. ir 6 proc. moterų. Tuo tarpu 25 proc. apklausos dalyvių tvirtino, kad vyrų drabužiai galėtų būti geresni. O kas 20 moteris pataria partneriui, kokiais drabužiais jam reikėtų rengtis, kai išeina iš namų.

Kas trečia moteris be jokios sąžinės graužaties reikalauja, kad partneris persirengtų, nes jai gėda su juo pasirodyti viešai. Tiesa, taip pat elgiasi ir vienas penktadalis vyrų. Be to, kas dešimtas vyras išmetė ar suplėšė drabužius, kurie jam nepatiko.

Parengė Sniegė Pilypienė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.