Mados ekspresas. L. Da Vinci akivaizdoje – erotiškas mados kodas

Specialiai lrytas.lt, Florencija – Milanas

Dizainerio podiumas buvo įrengtas Leonardo da Vinci ištapytoje “Cinquecento” salėje, kurios lubos dar įspūdingesnės, nei Vatikano Siksto koplyčios.<br>J. Jurkevičienė
Dizainerio podiumas buvo įrengtas Leonardo da Vinci ištapytoje “Cinquecento” salėje, kurios lubos dar įspūdingesnės, nei Vatikano Siksto koplyčios.<br>J. Jurkevičienė
Daugiau nuotraukų (1)

Jurga Jurkevičienė

2013-01-13 22:35, atnaujinta 2018-03-13 20:45

Garsus aukštosios mados kūrėjas lietuvis J. Statkevičius moka išsirinkti foną savo kolekcijoms. Jo drabužius visada paryškina intelektuali, publiką intriguojanti aplinka.

O štai Florencijos meras Matteo Renzi nulenkė galvą prieš garsiausią Toskanos dizainerį Ermanno Scervino. “Pitti Uomo” vyrų mados savaitės išvakarėse šiam kūrėjui buvo suteikta garbė pademonstruoti vyrų ir moterų rūbų kolekciją garsiausiame Florencijos Renesanso pastate “Palazzo Vecchio”. Ir tai dar ne viskas.

Dizainerio podiumas buvo įrengtas Leonardo da Vinci ištapytoje “Cinquecento” salėje, kurios lubos dar įspūdingesnės, nei Vatikano Siksto koplyčios.

Subtilių spalvų drabužių modeliai – erotiški apatinukai su kailio pelerinomis, plisuoti mini sijonukai paryškino apvalias moterų formas.

Dailūs švarkai ir megztukai išaukštino Ermanno Scervino aprengtų vyrų raumenis. Jie atrodė atletiški ir tobuli, lyg Leonardo da Vinci nutapytų paveikslų personažai, kuriuos “Ciinquecento” salėje apšvietė Florencijos “Palazzo Vecchio” prožektoriai.

Vakaro, kuriame dalyvavo pusė tūkstančio svečių – garsenybių iš Italijos ir užsienio, metu E. Scervino kolekcija atrodė stulbinamai. “Cinquecento” salėje dvelkė retro atmosfera, bet drabužiai atrodė šiuolaikiški.

“Visa “Cinquecento” salė – vien tik mano kūrybai. Tai aukščiausias įvertinimas, kurio galėjau savo karjeroje tikėtis”, - portalui lrytas.lt Florencijoje teigė garsus dizaineris. E. Scervino yra ne kartą davęs interviu apie naujausias mados tendencijas pirmąjam Lietuvos dienraščiui.

Šiandien kolekcija iš Florencijos gabenama į Milano vyrų mados savaitę. Milane “Ermanno Scervino” ekspozicijoje bus pristatyti tik vyriški žiemos sezono drabužiai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.