Lietuvos banko valdybos pirmininkas V. Vasiliauskas nesiskiria su liemene

Vienas madingiausių 2013 metų akcentų vyrams – liemenė. Stiprioji lytis ją mėgsta vilkėti ne tik oficialių priėmimų metu, bet ir laisvalaikiu. Viskas priklauso nuo liemenės audinio, spalvos ir kokie aksesuarai prie jos yra derinami.

Klasikinio stiliaus liemenių gerbėjas Lietuvoje yra Lietuvos banko valdybos pirmininkas Vitas Vasiliauskas.<br>T. Bauras ir R. Neverbickas
Klasikinio stiliaus liemenių gerbėjas Lietuvoje yra Lietuvos banko valdybos pirmininkas Vitas Vasiliauskas.<br>T. Bauras ir R. Neverbickas
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-02-15 15:59, atnaujinta 2018-03-11 20:18

Turbūt daugelis pastebėjo, kad klasikinio stiliaus liemenių gerbėjas Lietuvoje yra Lietuvos banko valdybos pirmininkas Vitas Vasiliauskas.

Vyras margaspalves liemenes dažniausiai derina prie šviesaus arba tamsaus kostiumo. Dalyvaudamas svarbiuose viešuose priėmimuose arba spaudos konferencijose V. Vasiliauskas būtinai pasiriša ir ryškiaspalvį kaklaraištį.

Lietuvos banko valdybos pirmininko drabužinėje kabo vyšninės ir mėlynos spalvų languotos liemenės ir kiek mažiau įdomios vienspalvės: gelsvos ir juodos.

Nors V. Vasiliauskas užima aukštas pareigas, vyras nebijo eksperimentuoti stiliaus detalėmis ir likti pastebėtas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.