Siekiate išsiskirti? Išbandykite nubėgusių dažų įspūdį sukuriančias pėdkelnes

Artėjant pavasariui daugelis dailiosios lyties atstovių suka galvą, kaip išsiskirti iš minios ir atrodyti originaliai. Toms, kurios ieško būdų patraukti aplinkinių žvilgsnius, mados žinovai rekomenduoja išbandyti žaismingas pėdkelnes. Neįprastas drabužis atrodo siurrealistiškai – tai tarsi išsilieję ir kojomis nutekėję dažai. Žiūrint iš šalies, atrodo, kad dažai dar net nespėjo nudžiūti.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 18, 2013, 11:08 PM, atnaujinta Mar 11, 2018, 2:45 PM

Iš latekso pagamintos pėdkelnės puikiai prisitaiko ir tarsi prilimpa prie odos, todėl jas galima mūvėti ir ant nuogų kojų, ir ant kitų pėdkelnių. Bet kokiu atveju aplinkiniai spės pagalvoti, kad kažkas čia ne taip. To ir siekėte? Puiku. Vadinasi, pilkos pelytės sindromas jums tikrai negresia.

Savo drabužių spintoje turėti tokį aksesuarą turėtų kiekviena drąsi, stilinga ir mados naujienas sekanti moteris. Pėdkelnės puikiai tinka toms, kurios mėgsta nešioti trumpus sijonus ir vos užpakaliuką dengiančius šortus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.