Tikriems gyvūnų mylėtojams – marškinėliai su 3D piešiniais

Gatvėje prasilenkę su žmogumi, kuris vilki tokius marškinėlius, veikiausiai atsigręšite į jį dar kartą. Realistiškais 3D piešiniais dekoruoti drabužiai iš pirmo žvilgsnio atrodo taip, kad ant juos vilkinčio žmogaus krūtinės iš tiesų spėjo apsigyventi žaismingas šuo, aršus lokys ar baikšti pelytė. Specialiai sukurta grafika sukuria erdvės pojūtį, todėl piešinys atrodo labai tikroviškai, rašo dailymail.co.uk.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 19, 2013, 10:53 PM, atnaujinta Mar 11, 2018, 12:48 PM

Šiuo metu tarp populiariausių piešinių – įvairių šunų veislių atstovai, tačiau norintiems įsigyti originalius marškinėlius taip siūloma rinktis ir iš kitų gyvūnų. Idėjos autorius Michaelas McGloinas sako, kad pats piešinys efekto nekeičia, todėl, kas bus pavaizduota ant marškinėlių, priklauso tik nuo juos dėvinčio asmens. Pasirinkta grafika tiesiog padeda geriau iliustruoti žmogaus charakterį. Juk ne kiekvienas nori vilkėti drabužius su minkšto mielo šunelio atvaizdu ar beplaukio katino snukiu.

Marškinėlius galima įsigyti internetinėje parduotuvėje „The Mountain“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.