Lietuvė E. Jezepčikaitė - danų „Elle“ viršelio puošmena

Aštuoniolikmetė lietuvė Eglė Jezepčikaitė vėl gali savimi didžiuotis. Iš Druskininkų kilusi mergina papuošė vasario mėnesio danų „Elle“ viršelį.

Iš Druskininkų kilusi Eglė papuošė vasario mėnesio danų „Elle“ viršelį.<br>Elle
Iš Druskininkų kilusi Eglė papuošė vasario mėnesio danų „Elle“ viršelį.<br>Elle
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 27, 2013, 1:40 PM, atnaujinta Mar 10, 2018, 11:24 PM

Visame pasaulyje garsus mados leidinys, kuris leidžiamas JAV, Didžiojoje Britanijoje, Prancūzijoje, Ispanijoje, Italijoje, Vokietijoje, Rusijoje, Danijoje ir kitose šalyse, sudomino lietuvę manekenę.

Modelių agentūrai „Modilinos“ priklausanti E. Jezepčikaitė pasipuošusi trumpa balta suknele puošta gėlėmis į mados mylėtojus žvelgia iš rožinio „Elle“ danų viršelio .

Žurnalo viduje puikuojasi ir dar kelios Eglės fotografijos, kuriose ji pristatoma tokių garsių mados namų kaip „Celine“, „Maxmara“ ir „Dior“ kolekcijos modelius.

Portalui lrytas.lt E. Jezepčikaitė prieš beveik kelis mėnesius sakė, kad jai labiau patinka pozuoti fotografams ir puošti žurnalų viršelius, o ne vaikščioti podiumu.

Nors mergina svajoja apie psichologijos studijas Lietuvos arba užsienio universitete, šiais metais gimnaziją paliksianti Eglė neketina iškart siekti mokslo aukštumų.

„Studijos gali palaukti, o modelio darbas ne. Manekenei labai svarbus amžius. Tačiau aš labai noriu pajusti ir studentišką gyvenimą. Nesu iš tų žmonių, kuriems svarbu tik turėti diplomą, mokytis man yra įdomu. Nors savo ateitį sieju su Lietuva ir būdama ilgesnį laiką pasiilgstu gimtosios šalies, neatmetu galimybės studijuoti kuriame nors užsienio universitete“, - portalui lrytas.lt yra sakiusi E. Jezepčikaitė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.