Spalvingi aukštakulnių padai gali išduoti moters charakterį

Artėjant pavasariui kiekvienos moters drabužinėje įvyksta revoliucija: šilti ir sunkūs žieminiai batai paslepiami giliausiame spintos kampe, o į pirmas lentynas su didžiausiu džiaugsmu keliauja stilingos ir spalvingos kurpaitės. Ir nors sušilus orams vis labiau norisi ryškių spalvų, norinčioms išsiskirti minioje vien to neužtenka, rašo lostateminor.com.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 3, 2013, 7:14 PM, atnaujinta Mar 10, 2018, 4:58 PM

Batų dizainerė Taylor Reeve ragina nebijoti eksperimentuoti. Pasak jos, mados pasaulyje populiarūs raudonpadžiai – po truputį tampa nuobodūs. „Kam naudoti tik vieną spalvą, jei ant aukštakulnio pado galima nutapyti visą piešinį?“ - retoriškai klausia ji.

Kaukolės, arbūzai, laukiniai žvėrys, visa stebinčios akys – tai tik dalis T. Reeve kurtų batelių piešinių. Pasak menininkės toks paveiksliukas yra ne tik puiki įvaizdžio detalė, bet ir būdas atskleisti savo individualų charakterį. Moteris ragina į madą žvelgti žaismingiau ir nebijoti būti kitokioms.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„24/7“: kaip A. Armonaitė ir E. Gentvilas vienas kitam pamokslavo